מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במשקל בהריוןעלמה22/07/2014
הי, אני בתחילת חודש חמישי. עד עכשיו די הגזמתי עם האוכל ועליתי בערך 7 ק״ג אז החלטתי לקחת אחריות והתחלתי לאכול קצת יותר בריא וגם להקשיב לגוף - זאת אומרת לוודא שאני אכן רעבה לפני שאני אוכלת. העניין הוא שכמויות המזון הצטמצמו דרמטית ואני מתחילה לזהות ירידה קלה במשקל. האם זה מסוכן? בסופו של דבר אני בסה״כ קשובה לגוף שלי (שמסתבר שזקוק להרבה פחות מזון ממה שנהגתי להכניס אליו) אבל לא הייתי רוצה לגרום חלילה לאיזה שהוא נזק... חשוב לי לציין שכאשר אני אוכלת אני אוכלת לשובע ולא מונעת מעצמי דבר.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל בהריון - תגובה
דנה שפילמן24/07/2014שלום עלמה,
לא נתת נתונים לגבי משקלך לפני ההריון. בהנחה שהמשקל היה תקין, במהלך כל ההריון ניתן לעלות עד 16 קג. אלא אם יש עודף משקל משמעותי עם גורמי סיכון לא מומלץ לרדת במשקל במהלך ההריון. אני ממליצה לך לפנות לדיאטניות קלינית לבחינת תפריטתך, התאמת תכנית מותאמת ומעקב לאורך ההריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידהבמשקל בהריון
עלמה24/07/2014תודה על התשובה, לפני ההריון שקלתי 61 והגובה שלי הוא 157. בתחילת חודש חמישי כבר שקלתי 68. אני לא עושה דיאטה אבל ויתרתי על הגאנק (שצרכתי די הרבה ממנו...) ועברתי לתזונה בריאה יותר - ירקות, פירות, תבשילים וסלטים. השינוי הזה מן הסתם גורר ירידה במשקל, מצד אחד אין לי רצון לרדת (מעדיפה פשוט לעלות מעט) ומצד שני נראה לי לא הגיוני לחזור לבורקסים ולעוגות כדי לשמור על המשקל כפי שהוא... עצתך?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידהבמשקל בהריון - תגובה
דנה שפילמן24/07/2014שלום עלמה,
התחלת ההריון במשקל תקין ולכן אין לרדת במשקל. כמובן שלא הכוונה לחזור להרגלייך הקודמים אלא לאמץ הרגלים חדשים בריאים יותר- להעלות את הקלוריות שאת אוכלת ממזון בריאות. לכן המלצתי לך לפנות לדיאטנית באופן פרטני ולהרכיב תכנית אישית המותאמת עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)