מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רימון בהריוןרחל23/09/2014
שלום.
1) האם זה נכון שאכילת רימון במהלך הריון גורמת לכתמי עור לתינוק?
2) קראתי שיש להמנע מאכילה מרובה של שמני דגים. אני לוקחת אומגה 3 ו- cod live oil. ביום שאני אוכלת דגים, אני לא לוקחת מהתוספות הללו. אך ביום יום אני לוקחת אומגה 3 בבוקר ואחד בערב. ו-cod live oil אני לוקחת בצהריים. האם זה בסדר?
תודה, גמר חתימה טובה ושנה נפלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע נוסף ששכחתי לציין
רחל23/09/2014אני צורכת cod liver oil מסונן מכספית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה.. תודה
רחל02/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרימון בהריון - תגובה
נטעחן ליבנה02/10/2014הי רחל,
את עניין הרימון וכתמי עור על התינוק אני שומעת בפעם הראשונה :)
אין לכך בסיס מדעי, מאמינה שזה אחד מיני המיתוסים הרבים ששומעים.
לגבי אומגה 3, מצויין שאת לוקחת, ההמלצה לפי משרד הבריאות היא לאכול 2 מנות דג בשבוע, נראה שאת מגיע לכמות נכבדה של חומצת השומן החיונית, אך יש לבדוק שאינך עוברת את המינון המומלץ. בכמויות גבוהות אומגה שלוש גורם לדילול דם ולכן עליך לדווח לרופא שאת לוקחת.
לא ציינת כמויות כך שאיני יכולה לעזור בעניין הכמות שאת צורכת.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
רחל03/10/2014שלום. נטלתי 2 קפסולות ליום, אחד בבוקר ואחד בערב. עקב בחילות והסתייגות ממאכלים מסויימים, אני לא אוכלת דגים.. תודה וגמר חתימה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
רחל03/10/2014שלום. האם נתקלת במקרי כתמי עור אדומים בעורם של תינוקות? האם יש השערה ממה זה נגרם? תודה וכל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילת דג
שאלה04/10/2014היי
ביום שלישי השבוע אכלתי דג פורל. המשקל השלם של הדג היה 500 גרם. ברוטו.
היום יום שבת אכלתי דג באס 250 גרם פילה. אז אני מניחה שזה נטו.
האם הכמויות שאכלתי מסוכנות?
האם עלי לבדוק זאת?
אגב אני בסוף שבוע חמישי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילת דג - תגובה
דנה שפילמן06/10/2014שלום רחל,
לגבי הכתמים, כפי שנענית, אין הוכחה רפואת לכך.
לגבי הדגים, נראה שאת אוכלת די דגים, גם טונה נחשב. נראה כי אין צורך שתצרכי יותר מקפסולה אחת ליום ביום שאת לא אוכלת דגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)