עליה חמורה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה חמורה במשקל
    דנה
    20/04/2008

בוקר טוב, חג שמח!
    קודם כל- ברכות על הולדת הבן!
    שנית, וקצת קשור לכך- אני בשבוע 37, ורק בשבועיים האחרונים העליתי כ-3 ק"ג (!!) מבלי לשנות את הרגלי האכילה שלי!
    הדבר מאד מתסכל אותי, שכן אני משתדלת לאכול בריא ולא מעבר לנורמלי. לציין כי במשך כל ההריון העליה במשקל שלי היתה כמצופה). אני כמובן רואה שהחלו לי בצקות בידיים וברגליים, אך האם זה מצדיק עליה חמורה כזו? האם יש דבר מסוים שאוכל לצרוך כדי להפסיק עליה זו במשקל/ להוריד בצקות (אני שותה הרבה, מן הסתם, בגלל ההריון, מה גם שהדריכו אותי שיש צורך לשתות הרבה כשסבלתי מצירים לא מזמן...).
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה חמורה במשקל

הוספת תגובה

• לציין

דנה
    20/04/2008

שדווקא העוברית שלי באחוזון 20-25, כך שהיא קטנה, והדבר לא מצדיק עליה כזו...:((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את פעילה פיזית?

ורד לב
    21/04/2008

זה אלמנט שבהחלט אפשר להוסיף ליומיום שלך. גם אם מדובר בתנועה קלה, מעט הליכה, הרמת רגליים, הנעת מפרקים.
    אם קשה לך לבד תוכלי אולי להעזר במטפל/ת מתחום המסג' או התנועה, שיאצו וכד'.
    הגוף שלנו לא אוהב דברים סטטיים, חשוב להניע את כל מה שניתן.

אפשר בכל מקרה לשתות תה מסרפד, פטרוזיליה ועלי פטל- אלה עוזרים לחיזוק והכנת הרחם ללידה והסרפד והפטרוזיליה גם משתנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סתו

נועה הופ
    21/04/2008

בצקות אכן מעידות על צבירת נוזלים ולכן יתכן מאוד וה- 3 ק"ג שעלית הם רובם מנוזלים והם ירדו בהמהרה ברגע שתלדי ( אם לא ילדת כבר ... ). בכל מקרה בחודש התשיעי העובר עולה עוד קילו שלם !! אז קחי זאת בחשבון. אם העלייה במשקל לאורך כל ההריון היתה תקינה זה מצוין. הייתי ממליצה להימנע מאכילת מאכלי מזון עתירים בנתרן כגון מלח שולחן, קופסאות שימורים, מזונות מהירים, נקניקים, אבקות מרק. בכל מקרה בדקי את לחץ הדם שלך על מנת לשלול שלא מדובר חלילה ברעלת הריון.

בברכה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו