מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אייס קפה דיאט בהריוןמיקי23/04/2008
שלום, רציתי לדעת האם יש מניעה לשתות מידי פעם אייס קפה דיאט (של ארומה, קופי בין או קפה ג'ו)
אני בתחילת ההריון- שבוע 6. הפסקתי לחלוטין לשתות משקאות דיאט כמו דיאט קולה שעד ההריון שתיתי הרבה, וכן הפסקתי גם לאכול מאכלים דיאטטיים כמו יוגורט/מעדן דיאט. עם זאת, משקאות האייס קפה למיניהם הם עתירי קלוריות והייתי שמחה לפחות במקרה הזה לקצץ בקלוריות ולשתות את גרסת הלייט של האייס קפה (אך כמובן שלא על חשבון העובר שלי!)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיקי
נועה הופ23/04/2008אין קשר לסוג המשקה אלא לסוג הממתיק שבו ממתיקים את המשקה הדיאטטי. חשוב לברר באיזה ממתיק מלאכותי ממתקים את האייס קפה דיאט. במידה וממתיקים זאת עם סכרין שזה ממתיק שעובר את השלייה, רצוי לא לשתות כלל את המשקה. במידה וזה ממותק באספרטיים שזה ממתיק שלא עובר את השלייה, אפשר מידי פעם אבל לא להגזים בזה. סוכרלוז זה הממתיק הבטוח ביותר לצריכה כיום
אין עדיין מספיק מחקרים שיראו באופן מובהק מה בדיוק הנזק ואם בכלל גורמים הממתיקים בכלל והסכרין בפרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ושאלה נוספת
מיקי24/04/2008ראשית שאלתי לגבי הממתיק באייס קפה ומדובר באספרטיים, כך שמתשובתך אני מבינה כי אין מניעה של ממש אולם מומלץ גם שלא להגזים.
שאלה נוספת, גם היא בענייני ממתיקים מלאכותיים: סוכריות "מותר" של עלית מכילות איזומלט וסוכלרוז. לגבי הסוכלרוז כבר ענית לי כי הוא בטוח לשימוש. מה לגבי האיזומלט?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי שלום
נועה הופ24/04/2008איזומלט הוא סוכר כוהלי ( אין מדובר על אלכוהול - הכוהל שבהם שונה מהאלכוהול ) השייך לקבוצה של ממתיקים מלאכותיים כמו - סורביטול, מלטיטול, קסילטול וכו'.
אפשר לצרוך זאת במידה ומכיוון שציינת שמדובר בסוכריות אני לא מאמינה שאת מחסלת את כל החפיסה ביום ולכן זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)