אייס קפה דיאט בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אייס קפה דיאט בהריון
    מיקי
    23/04/2008

שלום, רציתי לדעת האם יש מניעה לשתות מידי פעם אייס קפה דיאט (של ארומה, קופי בין או קפה ג'ו)
    אני בתחילת ההריון- שבוע 6. הפסקתי לחלוטין לשתות משקאות דיאט כמו דיאט קולה שעד ההריון שתיתי הרבה, וכן הפסקתי גם לאכול מאכלים דיאטטיים כמו יוגורט/מעדן דיאט. עם זאת, משקאות האייס קפה למיניהם הם עתירי קלוריות והייתי שמחה לפחות במקרה הזה לקצץ בקלוריות ולשתות את גרסת הלייט של האייס קפה (אך כמובן שלא על חשבון העובר שלי!)
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אייס קפה דיאט בהריון

הוספת תגובה

• שלום מיקי

נועה הופ
    23/04/2008

אין קשר לסוג המשקה אלא לסוג הממתיק שבו ממתיקים את המשקה הדיאטטי. חשוב לברר באיזה ממתיק מלאכותי ממתקים את האייס קפה דיאט. במידה וממתיקים זאת עם סכרין שזה ממתיק שעובר את השלייה, רצוי לא לשתות כלל את המשקה. במידה וזה ממותק באספרטיים שזה ממתיק שלא עובר את השלייה, אפשר מידי פעם אבל לא להגזים בזה. סוכרלוז זה הממתיק הבטוח ביותר לצריכה כיום
    אין עדיין מספיק מחקרים שיראו באופן מובהק מה בדיוק הנזק ואם בכלל גורמים הממתיקים בכלל והסכרין בפרט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך ושאלה נוספת

מיקי
    24/04/2008

ראשית שאלתי לגבי הממתיק באייס קפה ומדובר באספרטיים, כך שמתשובתך אני מבינה כי אין מניעה של ממש אולם מומלץ גם שלא להגזים.
    שאלה נוספת, גם היא בענייני ממתיקים מלאכותיים: סוכריות "מותר" של עלית מכילות איזומלט וסוכלרוז. לגבי הסוכלרוז כבר ענית לי כי הוא בטוח לשימוש. מה לגבי האיזומלט?
    תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקי שלום

נועה הופ
    24/04/2008

איזומלט הוא סוכר כוהלי ( אין מדובר על אלכוהול - הכוהל שבהם שונה מהאלכוהול ) השייך לקבוצה של ממתיקים מלאכותיים כמו - סורביטול, מלטיטול, קסילטול וכו'.
    אפשר לצרוך זאת במידה ומכיוון שציינת שמדובר בסוכריות אני לא מאמינה שאת מחסלת את כל החפיסה ביום ולכן זה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו