מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי עובר לעוברריקי02/06/2015
שלום
אני מנסה להכנס להריון ואני רוצה להמנע מבוטנים בהריון מחשש לפיתוח רגישות בעובר.
רציתי לדעת באיזה שלב לאחר הביוץ אפשר להניח שמזון שאני אוכלת ותרופות שאני לוקחת עוברים לעובר בהנחה שנקלטתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי עובר לעובר - תגובה
נטעחן ליבנה02/06/2015הי ריקי,
מה שאת אוכלת ושותה משפיע על התפתחות העובר מרגע שנוצרת ההפריה.
לגבי בוטנים, מחקרים רבים מראים שאם אינך אלרגית לבוטנים ואגוזים מומלץ לחשוף את העובר לחומרים אלו על מנת להפחית את הסיכון להתפתחות אלרגיה לחומרים אלו בבגרות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הכוונה
ריקי02/06/2015תודה על התשובה.
אני לא אלרגית לבוטנים אבל לדדברים אחרים כמו שמש, ברוש, אבק.. האם הכוונה שדווקא מומלץ לי לאכול בוטנים בהריון כדי למנוע את האלרגיה לתינוק שיוולד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
ריקי02/06/2015חשבתי שהמעבר לעובר מתקיים רק כשנוצרת שיליה...
ידוע לך במקרה - אם ביצעתי הזרעה. כמה זמן תאורתית אחרי מתקיימת הפרייה, בהנחה ונקלטים? זאת אומרת האם כבר לאחר ההזרעה יש להמנע מדברים שאסור שיגיעו לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה - תגובה
נטעחן ליבנה02/06/2015הי ריקי,
מרגע שנוצרה הפריה יש השפעה על העובר.
אחת הדוגמאות היא המלצה להימנע מאלכוהול בכל תקופת הניסיון להיכנס להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי-מה לגבי הבוטנים
נטע02/06/2015האם ההמלצה להמנע או דווקא להחשף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי-מה לגבי הבוטנים - תגובה
נטעחן ליבנה03/06/2015בעבר הייתה המלצה להימנע, היום יודעים שאין קשר.
יש מספר מחקרים שמוכיחים שדווקא חשיפה במהלך ההריון מפחיתה את הסיכון לפתח אלרגיה לבוטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)