תוצאות העמסת סוכר???? עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות העמסת סוכר???? עזרה
    אורית
    30/04/2008

עשיתי היום העמסת סוכר של 50 גרם וקיבלתי תוצאה של 158
    הטווח מראה 65-140 אבל האם זה הטווח להעמסת סוכר או לבדיקת סוכר רגילה?
    האם יש הבדל בטווחים בין קופה לקופה (אני במאוחדת)?
    לא אכלתי או שתיתי לפני הבדיקה- האם זה משנה משהו?
    אשמח לתשובה כי חיפשתי באינטרנט ערכים ברורים ולא ממש מצאתי
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות העמסת סוכר???? עזרה

הוספת תגובה

• האם חזרת אל הרופא המטפל שלך?

ורד לב
    02/05/2008

הוא יסביר לך מה משמעות התוצאות ומה יש לעשות הלאה.
    בעקרון, אלה נראים לי ערכים של בדיקת העמסת הסוכר. בדיקת סוכר רגילה היא בד"F בטווחים נמוכים יותר.

מאד יכול להיות שיש לך בעיה של סוכר הדורשת מעקב, דיאטה מתאימה ושינויים באורח החיים שלך.
    הרופא ודאי יפנה אותך לדיאטנית המתמחה בתחום ויש לך גם את האפשרות לפנות לתחום של הרפואה הטבעית.

בעידן המידע של היום חשוב להבין את התוצאות המתקבלות בקונטקסט שלהן ולא לנסות לדעת הכל לבד.
    חיזרי לרופא שלך, הוא אמור להדריך אותך על המשך הברורים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית שלום

נועה הופ
    02/05/2008

התוצאה היא גבוהה מהרצוי . את צריכה לחזור אל הרופא המטפל בהקדם ( אולי אף לדבר עימו בטלפון או לדבר עם אחת האחיות במרפאה ) ולעשות העמסת סוכר של 100 גרם . רק כך יוכלו לאבחן אם מדובר בסכרת או לא. אני יכולה להרגיע אותך שלא כל מי שמקבלת תוצאה גבוהה ב- 50 גרם יש לה סכרת... הרבה פעמים ההעמסה של 100 גרם יוצאת תקינה והכל בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו