תזונה וויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה וויטמינים
    Kineret
    19/07/2015

שלום,
    אני בשבוע 29, הריון ראשון.

יודעת שכמובן חשוב לאכול בריא.

אבל האם הויטמינים שאני לוקחת אמורים לספק לעובר את מה שהוא צריך במידה ואני לא מצליחה לאכול מספיק בריא?
    האם מלבד מקרים קיצוניים של זיהומים/קלקולי קיבה חריפים וכד', העובר בסך הכל לוקח את מה שהוא צריך ולא נפגע מאוכל פחות בריא?

אני משתדלת לא לאכול את מה שאסור (אם כי לא ידעתי לדוגמא שאסור לאכול גבינות מושרות במים, עכשיו גם זה ירד מהפרק..).
    משתדלת לאכול בריא - אבל לא תמיד מצליחה.

לוקחת פרנטל, B12, ברזל, אומגה, מגנזיום, אספירין במינון נמוך וזהו אני חושבת.
    אין לי בעיית סוכר.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה וויטמינים

הוספת תגובה

• תזונה וויטמינים - תגובה

נטעחן ליבנה
    19/07/2015

הי,
    מה הכוונה לא אוכלת מספיק בריא?
    האם את לא מקבלת מספיק רכיבי מזון או אוכלת יותר מדי ג'אנק פוד?
    בכל מקרה כל מה שאת אוכלת משפיע על התפתחות התינוק. אם תאכלי ג'אנק זה ישפיע ואם תאכלי בריא זה ישפיע, אפילו לכמויות שאת אוכלת והמשקל שאת עולה יש השפעה על התפתחות העובר.
    אין מה לחשוש לגבי מה אכלת עד עכשיו. כל שעליך לעשות זה להקפיד ככל שניתן על תזונה בריאה ומזינה מעכשיו ועד סוף ההריון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה וויטמינים - תגובה

דנה שפילמן
    19/07/2015

שלום כנרת,

לגבי פרנטל ברזל ואומגה בסדר.
    מדוע הנך לוקחת עוד תוספת מגנזיום?
    אספירין יש לקחת רק בתיאום מול הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכן על התגובה המהירה

kineret
    19/07/2015

כל הוויטמינים/תרופות בהמלצת רופא וידיעת כמובן.
    מגנזיום להתכווצות ברגליים (נורא!..). אספירין במינון נמוך ביותר. התחלתי בגלל טיפולי פוריות לעזור לרירית ולהשתרשות.
    זה יכול להזיק??

לא אוכלת בריא, זה לפעמים אכילה בחוץ (צמצמתי מאוד), לא מגוון מספיק מבחינת ירקות, ואכילת מתוקים. (מכורה למתוק - אבל גם בזה הרגעתי לאחרונה).

בכל אופן תודה על ההרגעה והעצה לא להסתכל אחורה.. ואכן בתקופה האחרונה, עם מעידות אמנם, המצב השתפר מאוד.

באיזה מובן אכילה מרובה והשמנה/לא מאוזנת עלולים להשפיע על העובר?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו