מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנה לקראת הריוןאתי03/05/2008
הי,אני בת 23.5 נשואה טרייה, ורוצה להכין את גופי לקראת הריון ובכלל לשפר את אורח חיי. לפני חצי שנה הפסקתי לעשן, לשתות קפה וקולה ומשפחתו, ולנסות להקפיד לשתות יותר מים.
עכשיו אני רוצה לעבוד על תזונה בריאה יותר, יש לציין שאני צימחונית כבר 10 שנים. ואני לא ממש אוכלת באופן כללי, מה אני צריכה לאכול כדי להשלים מה שחסר לי(בשר ודגים)?
ואיך אפשר להשלים את כמות הברזלוהחומצה הפולית הנדרשת לפני הריון ובמהלכו רק על יד תזונה- כלומר בלי תוספים וכדורים אם בכלל אפשר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי שלום רב,
נועה הופ04/05/2008ראשית כל הכבוד על השינוי המבורך. השאלה שלך היא מאוד כללית ומורכבת מהרבה משתנים כגון זה שאת צמחונית, זה שאת לא אוכלת ( ואני לא יודעת מאיזה סיבה? האם זה סדר יום .. ? למה בדיוק את מכוונת בכך שאת אומרת שאת לא אוכלת ...? )
הייתי ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה ולבקש ממנו בדיקות דם כלליות + בדיקות הבודקות את רמת ה- B12 , ברזל, וחומצה פולית בדם. במידה וישנם חוסרים מומלץ להעזר בתוסף על מנת להעלות את הרמה בדם. בלי קשר, הנחיית משרד הבריאות אומרת באופן מפורש שכל אישה בגיל הפיריון חייבת 3 חודשים לפני הריון לקחת חומצה פולית במינון של 400 מיקרוגרם מתוסף תזונה.
אנ י חושבת שאם השינוי הוא רציני עליך לפנות לדיאטנית לייעוץ ולהרכבת תפריט בריא
אשמח לייעץ לך אם תזדקקי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
ורד לב04/05/2008אלה צעדים חשובים ביותר בהם את נוקטת כרגע.
אני מאמינה שטיפול תזונתי בהריון הוא לעתים מאוחר מדיי ויש לעשות הכנה טובה ותחזוקה טובה לאורך כל שנות הפריון (גם לפני ואחרי כמובן, אם כי זה ספציפי להריונות).
מקשרת לך פה כל מיני כיוונים למחשבה:
מאמר שלי על ההכנה התזונתית להריון
http://www.articles.co.il/article/6364/%D7%94%D7%94%D7%9B%D7%A0%D7%94%20%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F%20%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94%20%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%AA
על הקשר בין תזונה ללידת תינוק בריא
http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?תזונה_ללידת_תינוק_בריא
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)