תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה
    נועה
    17/09/2015

שלום,אני בשבוע 15 להריון ואשמח למענה על מספר שאלות:
    1. מתחילת ההריון עליתי 4 קילו שזה פי 2 מהרצוי למרות שלא שיניתי תזונה.מזה שנה כבר.בבוקר ברנפלקס עם חלב סןיה בצהריים מנת קטניות וירקות(צמחוני) אחה אגזוזים או פרי ובערב סלט עם טחינה מלאה ושלוש פרוסות לחם דגנים ובלילה הטא שלי הוא עוגיה או עוגה.שותה 2 ליטר מים וסודה יחד. מה יכולה להיות הסיבה?

2. האם טוקסופלזמה וסי אם ווי נהרגים בבישול ובאפייה או רק טוקסולפזמה?

3.אני נוטלת פרנטל ואוכלת כל יום 2 גזרים - האם זה יותר מידי ויטמין איי A?

4. למרות שאני צורכת מלח בתזונה ושותה סודה שיש בה נתרן בבדיקות הדם הנתרן שלי(סודיום) ממש בירידה ואני שותה רק שני ליטר מים ביום. מה יכולה להיות הסיבה?

5. אני אמורה לנפוש במלון בקרוב- האם מותר לאכול מהסלטים שהרי לא ברור איך שטפו את הירקות? האם מותר לאכול משאר האוכל שהרי הוא לא תמיד מחומם עד שמעלה אדים אלא חם עד פושר?

תודה רבה על המענה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה

הוספת תגובה

• תזונה - תגובה

דנה שפילמן
    17/09/2015

שלום עדי,
    1. כל גוף עולה בקצב שונה. המשיכי מעקב.
    2. איני יודעת, היוועצי עם רופא
    3. לא אמור להיות חשש מעודף ויטמין A דרך המזון, רק בתוספים. פרנטל אחד ליום אינו בעיה.
    4. לגבי נתרן היוועצי עם הרופא
    5. תמיד מחוץ לבית צריך להיות יותר זהירים. עדיף לקחת ירקות שלמים ולחתוך לבד ולדאוג שהמזון יהיה חם עם אדים.

בכל מקרה, ממליצה לפנות לדיאטנית לייעוץ פרטני ומעקב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו