חטיפי גרנולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חטיפי גרנולה
    ליאן
    05/05/2008

שלום לכן
    בגלל מתקפת המתוקים שיש לי שבמהלכם אני זוללת כמויות שוקולד החלטתי לעבור למשהו בריא יותר... קניתי חטיפי גרנולה של קראנצ'י! השאלה שלי האם זה באמת יותר בריא? יש בזה קמח אגוזי מלך קמח שקדים, קמח אגוזי לוז, פתיתי שיבולת שועל מלאה, סוכר, שמן קנולה חלבון סויה, סירופ תירס עתיר פרוקטוז, ליצטין סויה, מלח. הרבה מרכיבים ובחלקם נשמעים לי יותר מזיקים משוקלוד! מה דעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חטיפי גרנולה

הוספת תגובה

• אתי שלום

נועה הופ
    06/05/2008

כמו בכל דבר בחיים לא צריך להגזים בשום דבר. אפילו שמדובר בחטיף אנרגיה שלכאורה יותר בריא משוקולד עדיין יש בו כמויות גדולות מאוד של סוכר ולפעמים גם שומן. אומנם זה עדיף משוקולד כי יש לזה בכל זאת ערך מוסף של פחמימות מורכבות וסיבים מהשיבולת שועל אבל אי אפשר לקרוא לזה דיאטטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר ללכת לכיוונים אחרים של מתוק

ורד לב
    06/05/2008

לא חייבים רק שוקולד וסוכר.
    זה תהליך של מעבר הדרגתי לפחמימות מלאות כבסיס לתזונה שלך, מה שיעזור לך לשמור על רמות מאוזנות יותר של סוכר בדם ולא יגרום לאטרפים למתוק הזה שאת מתארת.
    מפתח נוסף פה הוא...פשוט לאכול! כל שעתיים- שלוש להכניס משהו לפה.
    אלה יכולים להיות אגוזים וזרעים שאינם קלויים, פירות טריים או יבשים, קרקרים מלאים עם או בלי ממרח, ארוחה של ממש, פרוסת לחם עם משהו, ירק.
    אם אנחנו מדלגים על ארוחות ו"שוכחים" לאכול, בהכרח נגיע למצב של רעב מטורף, פתאומי , כזה שיכריח אותנו לאכול את מה שיש בסביבה ומהר. את מה שייתן לנו הרבה אנרגיה מיידית, כמו שוקולד למשל.
    אגב, זוהי תרמית וזה ממש לא נכון ברמת הצורך הגופני.
    זה שזה מספק צורך רגשי- נפשי- של פנטזיה, זה כבר משהו אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו