שטיפת ירקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שטיפת ירקות
    שואלת
    14/10/2015

שלום , רציתי לשאול...מתחילת ההריון אני שוטפת את הירקות במים וסבון. בשיא טיפשותי היו מספר פעמים בחודשים הראשונים שהשרתי לכמה דקות את הירקות הסבון כלים "פרי " , כמובן השתדלתי לשטוף היטב לאחר מכן ולנגב בנייר סופג. מאז שקלטתי שאולי אני עושה נזק התחלתי לשטוף עם סבון ידיים עדין אך יש לי חשש שאולי היו שאריות איכשהו ...אני מאד חוששת שגרמתי לנזק כלשהו, הרעלה או משהו לעובר ...מה דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שטיפת ירקות

הוספת תגובה

• שטיפת ירקות - תגובה

דנה שפילמן
    15/10/2015

שלום,

אם שוטפים טוב לא אמורה להיות בעיה. יש לדאוג שאין פצע/ פתח בירק/ פרי שלא יספג הסבון בפנים. אם את מרגישה טוב כנראה בינתיים הכל בסדר.
    בכל חשש יש לפנות לרופא המטפל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטיפת ירקות בסבון בהריון...המשך

שואלת
    15/10/2015

תודה לך על תשובתך המהירה...
    השתדלתי לאכול רק ירקות ללא חתכים ...העיניין הוא שהירק היחיד שהייתי מקלפת ומשרה זה בצל...את השאר( מלפפון, עגבניה וגמבה) הייתי מקלפת ומסירה חלקים חדרי סבון רק לאחר השטיפה המים ולא הזמן ההשריה ...עד כמה זה נורא שהבצל היה חשוף כך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו