מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שטיפת ירקותשואלת14/10/2015
שלום , רציתי לשאול...מתחילת ההריון אני שוטפת את הירקות במים וסבון. בשיא טיפשותי היו מספר פעמים בחודשים הראשונים שהשרתי לכמה דקות את הירקות הסבון כלים "פרי " , כמובן השתדלתי לשטוף היטב לאחר מכן ולנגב בנייר סופג. מאז שקלטתי שאולי אני עושה נזק התחלתי לשטוף עם סבון ידיים עדין אך יש לי חשש שאולי היו שאריות איכשהו ...אני מאד חוששת שגרמתי לנזק כלשהו, הרעלה או משהו לעובר ...מה דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפת ירקות - תגובה
דנה שפילמן15/10/2015שלום,
אם שוטפים טוב לא אמורה להיות בעיה. יש לדאוג שאין פצע/ פתח בירק/ פרי שלא יספג הסבון בפנים. אם את מרגישה טוב כנראה בינתיים הכל בסדר.
בכל חשש יש לפנות לרופא המטפל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטיפת ירקות בסבון בהריון...המשך
שואלת15/10/2015תודה לך על תשובתך המהירה...
השתדלתי לאכול רק ירקות ללא חתכים ...העיניין הוא שהירק היחיד שהייתי מקלפת ומשרה זה בצל...את השאר( מלפפון, עגבניה וגמבה) הייתי מקלפת ומסירה חלקים חדרי סבון רק לאחר השטיפה המים ולא הזמן ההשריה ...עד כמה זה נורא שהבצל היה חשוף כך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)