מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקלירדן10/05/2008
אני בשבוע 33 להריון גובהי הוא 1.60 בתחילת ההריון שקלתי כ57 קג'
כרגע משקלי הוא 63.3 קג' האם זה נורמלי?
יש לציין שהריון זה הא ה-4 ובכל ההריונות עליתי בצורה הדרגתית ויפה אבל פה משהו נראה לי חריג
נא תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל
ירדן11/05/2008תרם קיבלתי את תגובתכין .אשמח לשמוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריונית שלום
נועה הופ12/05/2008אני מבינה שעד כה עלית 6 ק"ג וכפי שציינת התחלת את הריונך במשקל תקין. העליה היא אומנם
כ- 280 גרם ממוצע לשבוע שזה פחות ממה שצריך ( בערך 400 גרם ) אבל החודש התשיעי עוד לפנייך שבו את יכולה לעלות כ- 2 קילו ובנוסף אם עשית את כל הבדיקות והסקירות וכולן יצאו תקינות, והערכת המשקל של העובר תקינה אז אין לך ממה לדאוג. המון נשים לפעמים מתחילות את ההריון שלהן במינוס ממה שהן אמורות לשקול בעקבות הקאות וחוסר תיאבון כך שעלייה קטנה במשקל יכולה לקרות במקרים רבים ( ואני שוב מזכירה שאת עדיין לא בסוף ההריון )
מקווה שקצת הרגעתי את החששוןת. בלי קשר חשוב לבדוק האם את אוכלת נכון ולא אוכלת מעט מידי. נסי לערוך רישום מסודר שבועי של כל מה שאת אוכלת ותראי האם את מדלגת על ארוחות וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה במשקל
ירדן16/05/2008הי נועה...
האמת שאני לא ממש אכלנית גדולה ההריון הזה , בשונה מהאחרים... ולא ממש אוכלת באופן מסודר
מפאת העבודה הלחוצה,חוסר תאבון וכו'. כרגע לאחר שקילה אני שוקלת 64.5 קג'.ישנה עליה קטנה.
בהערכת משקל מלפני יומיים -1.900-2.000 גרם. אני מקווה שבאמת במהלך החודש הקרוב תהיה איזה שהיא עלייה. מהערכת משקל האחרונה של הרופא לפני כחודש יש עלייה של כ500 .השאלה אם זה נראה תקין להתפתחות העובר(עלייה כזו קטנה)
מחכה לתשובה,
שתהיה לך שבת שלום
הריונית1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את לא אוכלת...
ורד לב16/05/2008מהיכן תגיע העלייה?
אולי עכשיו כשיש לך יותר מודעות למצבך, תוכלי להשקיע קצת יותר באוכל.
תוכלי להוסיף לך אגוזים וזרעים שאינם קלויים לאוכל (נגיד לסלט, או לתבשיל), לאכול 1-2 כפות טחינה משומשום מלא עם הארוחות וכו'. את לא צריכה לשנות הרבה ממנהגייך, רק לשים שם יותר תשומת לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
נועה הופ18/05/2008עד כמה שהייתי רוצה לענות לך .. זה תחום ששייך לרופא הנשים שלך שאמור להגיד לך האם העלייה של העובר תקינה.
המלצתי היא כמו ורד אמרה לאכול מזונות קטנים שדחוסים בהרבה קלוריות ובעלי ערך תזונתי גבוה כמו אגוזים, אבוקדו, טחינה, שמן זית וכו'
מקווה שהכל יהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)