אומגה 3 בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 בהריון
    רחל
    13/05/2008

שלום,
    השתכנעתי מקריאה באתר על סגולות אומגה 3 בזמן הריון.
    שאלותי:
    1. מהו המינון המומלץ בתחילת הריון (שבוע 5)?
    2. האם ליטול אומגה 3 לאורך ההריון כולו?
    3. האם הכמוסות, כמו הדגים, מכילות גם הן כספית, שממנו יש להזהר? לפיכך, האם יש חברה מומלצת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3 בהריון

הוספת תגובה

• ומה לגבי אומגה ממקורות צמחיים?

רחל
    13/05/2008

ידוע לי שבאגוזי מלך ובזרעי פשתן יש אומגה 3... האם הם יכולים להוות תחליף לכמוסות שמן דגים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3

ורד לב
    13/05/2008

אני ממליצה לכל אישה בגיל הפריון לקחת אומגה 3 בימינו, משלל סיבות.

התוסף האיכותי ביותר שנתקלתי בו הוא "אומגה 3 גליל" חפשי את האתר שלהם (אין לי % ). הוא נשלח בדואר, ללא עמידה על מדף ומומלץ על שמירתו בקרור!
    יש באתר שלהם מידע רב, כמו גם המלצות צריכה לפי משקל גוף.
    בעקרון ההמלצות עומדות על 1 גרם לכל 30 ק"ג משקל גוף, כאשר יש לקחת בחשבון, כמובן, את צריכת האומגה 3 מהמזון גמכן. אם את צורכת אומגה 3 ממקורות במזון שלך, מן הסתם הכמות שתדרשי להוסיף בתוסף תהיה נמוכה יותר.

יש מקורות צמחיים לאומגה 3, אם כי יכולת ההמרה של הגוף קשה יותר מהצומח ויש לקחת זאת בחשבון.
    במקביל, כדאי גם להפחית צריכת מקורות לאומגה 6 המתחרה באומגה 3 בגוף, קרי: דגנים וזרעים, שמנים למיניהם (לא זית), מזונות מועבדים.

זה ממש על קצה המזלג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערבה שלום

נועה הופ
    14/05/2008

ישנם כמוסות אומגה 3 המכילות מינון המותאם באופן מיוחד להריון ( יש את חברת אלטמן )בזמן הריון חשוב לשים דגש יותר על חומצת DHA המהווה רכיב חיוני בהתפחות תקינה של מוח, ראייה ומערכת העצבים של העובר. חומצת שומן EPA נמצאה יותר יעילה במניעה וטיפול בדיכאון אחרי לידה.
    ע"פ המלצות אירגון הבריאות האמריקאי הצריכה המומלצת היומית של אומגה 3 בהריון היא 300 מ"ג DHA + שילוב של EPA .
    לגבי מתכות בכמוסה. רצוי ליצור קשר עם החברה ממנה את מעונינית לרכוש את הכמוסות. אני יודעת שרוב החברות המוכרות מייצרות את הכמוסות בצורה נקייה ממתכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו