בנות .. כנסו !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנות .. כנסו !!!
    דנה
    19/05/2008

מצאתי מוצר פלא! ממש "מתנה מהטבע" שהעלים לי את הבחילות לגמרי !
    אני בהריון שני שלי (בחודש רביעי) בהריון הראשון לא יכולתי להוציא את הראש מהאסלה .
    מי שקורא ל"דבר הזה" בחילות "בוקר" לא יודע על מה הוא מדבר.
    עד לפני שלושה שבועות בערך, התחרטתי על הרגע שנכנסתי שוב להריון. ממש ככה.
    סבלתי נורא ולא ידעתי איך אני הולכת להמשיך את זה עד הסוף.
    ואז, חברה של חברה , אמרה שיש מוצר חדש שנקרא BN חילות, שכדאי לנסות, במצבי, הייתי מנסה ומשלמת כל דבר!
    אז ניסיתי.
    תקשיבו, הדבר הזה עובד! אני מתפקדת! אני מחוץ לאסלה, אוכלת, עובדת.
    אני מרגישה שאני חייבת לבשר לכל ההריוניות הסובלות מהתופעה הנוראית הזו שמעיבה על כל התקופה המרגשת הזו, שיש פתרון . טבעי. שעובד. נסו אותו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנות .. כנסו !!!

הוספת תגובה

• זה כדורים לבליעה?

שני
    19/05/2008

מותר? נבדקו? מי מייצר אותם?

תודה על המידע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבדקי טוב יתכן שזה פרסומת....

ורד קלנר
    19/05/2008

אל תתפתי לכל מיני תרופות פלא, לא חסר כאן מפרסמים!!! תבדקי טוב לפני שאת לוקחת משהו.... ואולי הכי טוב ללכת על תרופות הסבתא- תה קמומיל להוריד מאכלים שומניים וכו'...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתור מישהו שההריון שלה מאוד חשוב לה

חסוי
    19/05/2008

והושג אחרי הרבה מאמצים, אני מוכנה לסבול הכל ולא להכניס לגוף שום חומרים מיותרים- וכדור נגד בחילות (אפילו אם הוא מאושר ע"י משרד הבריאות ואפילו אם הרופא מאשר אותו) זה מותרות. לא צריך להרעיל את הגוף בשום תרופה שאינה הכרחית, מה גם, שלא מובן מלשון ההודעה האם הכדורים האלו אכן מאושרים, נבדקו, האם הם לא מזיקים בהריון וכו'. קצת פרופורציות בחיים לא יזיקו לאף אחת- אלו בסה"כ בחילות (ושלא תחשבו שאני לא סובלת מהן קשות) ולא מחלה חס וחלילה- לא צריך לקחת כדורים על כל דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו