מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנות .. כנסו !!!דנה19/05/2008
מצאתי מוצר פלא! ממש "מתנה מהטבע" שהעלים לי את הבחילות לגמרי !
אני בהריון שני שלי (בחודש רביעי) בהריון הראשון לא יכולתי להוציא את הראש מהאסלה .
מי שקורא ל"דבר הזה" בחילות "בוקר" לא יודע על מה הוא מדבר.
עד לפני שלושה שבועות בערך, התחרטתי על הרגע שנכנסתי שוב להריון. ממש ככה.
סבלתי נורא ולא ידעתי איך אני הולכת להמשיך את זה עד הסוף.
ואז, חברה של חברה , אמרה שיש מוצר חדש שנקרא BN חילות, שכדאי לנסות, במצבי, הייתי מנסה ומשלמת כל דבר!
אז ניסיתי.
תקשיבו, הדבר הזה עובד! אני מתפקדת! אני מחוץ לאסלה, אוכלת, עובדת.
אני מרגישה שאני חייבת לבשר לכל ההריוניות הסובלות מהתופעה הנוראית הזו שמעיבה על כל התקופה המרגשת הזו, שיש פתרון . טבעי. שעובד. נסו אותו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה כדורים לבליעה?
שני19/05/2008מותר? נבדקו? מי מייצר אותם?
תודה על המידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבדקי טוב יתכן שזה פרסומת....
ורד קלנר19/05/2008אל תתפתי לכל מיני תרופות פלא, לא חסר כאן מפרסמים!!! תבדקי טוב לפני שאת לוקחת משהו.... ואולי הכי טוב ללכת על תרופות הסבתא- תה קמומיל להוריד מאכלים שומניים וכו'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור מישהו שההריון שלה מאוד חשוב לה
חסוי19/05/2008והושג אחרי הרבה מאמצים, אני מוכנה לסבול הכל ולא להכניס לגוף שום חומרים מיותרים- וכדור נגד בחילות (אפילו אם הוא מאושר ע"י משרד הבריאות ואפילו אם הרופא מאשר אותו) זה מותרות. לא צריך להרעיל את הגוף בשום תרופה שאינה הכרחית, מה גם, שלא מובן מלשון ההודעה האם הכדורים האלו אכן מאושרים, נבדקו, האם הם לא מזיקים בהריון וכו'. קצת פרופורציות בחיים לא יזיקו לאף אחת- אלו בסה"כ בחילות (ושלא תחשבו שאני לא סובלת מהן קשות) ולא מחלה חס וחלילה- לא צריך לקחת כדורים על כל דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)