ירידה בתיאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בתיאבון
    שני
    19/05/2008

שלום נועה וורד

אני בשבוע 27.

לאחרונה מורגשת אצלי ירידה בתיאבון. ממש אין לי חשק לאכול. אני מתאווה רק לפירות.

מכריחה את עצמי לאכול - אבל לא נהנית ולא "בולסת" או מפנטזת על אוכל כפי שהיה עד לפני זמן לא רב. גם לא מתעוררת באמצע הלילה עם תחושת רעב/צמא. למה?

האם זה הגיוני לדעתכן. אני מודאגת.

תודה

שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בתיאבון

הוספת תגובה

• שני שלום

נועה הופ
    20/05/2008

שאת כותבת לאחרונה באיזו תקופת זמן מדובר ? את צריכה לזכור שבהריון מופרשים הרבה הורמונים שיכולים להשפיע על התיאבון ועד מהרה זה שוב יכול להשתנות ולהתהפך, אותו דבר לגבי העדפה לטעמים וכו'. האם חלה ירידה במשקלך כתוצאה מכך ? האם הערכת המשקל של העובר תקינה? האם את מגבה את עצמך במולטי ויטמין שמיוחד להריון ומקפידה לקחת ברזל ? אנא פרטי יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזג אוויר חם

ורד לב
    21/05/2008

לעתים כשמזג האוויר חם יש לנו פחות תאבון. בד"כ תחושה זו תעלם כשיתקרר מעט.
    לכן אולי אפשר לאכול דברים פשוטים וטריים במהלך היום ולהשלים עם מזון מרוכז יותר לקראת סוף היום, כשחוזר התאבון.

איך את מבחינת העלייה במשקל עד כה?
    האם את עובדת במהלך היום? פעילה מאד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התיחסותכן להלן תשובה...

שני
    22/05/2008

1. אני עובדת כמזכירה. עבודה די פעילה אבל גם לא כמו לבנות בניין.....
    2. אני מקפידה ליטול ויטמין ברזל שרשם לי הרופא מידי ערב.
    3. התיאבון היה רב לפני כשבועיים בערך (ואף רשמתי בפורום שאלה בדבר מה לאכול כשאני מתעוררת באמצע הלילה). עכשיו פחות בא לי לאכול.
    4. התחלתי את ההיריון עם משקל 63 ק"ג גובה 1.75. בגלל ההקאות ירדתי 5 ק"ג. הגעתי ל- 58 ק"ג (הלוואי משקל כזה עם ביקיני בקיץ....) ובשקילה האחרונה שלי הרופא אמר: 71 ק"ג. אני בשבוע 28.
    5. אני מניחה שמה שורד אמרה - יש בזה משהו כי נורא חם ואולי בגלל זה אין תיאבון.
    6. בסריקה מאוחרת הרופא אמר לי שמשקל העובר מתאים לשבוע מתקדם יותר בשבוע.

תודה לכן על התשובות והפורום הכה חיוני הזה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו