זהירות לגבי מאכלים כאשר ישנה אי ודאות לגבי הריון בשבועות הראשונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהירות לגבי מאכלים כאשר ישנה אי ודאות לגבי הריון בשבועות הראשונים
    ענבל
    28/10/2016

שלום, אני ובעלי מנסים להיכנס להריון בשלושת החודשים האחרונים, ללא הצלחה עדיין. אנחנו נוסעים ליפן בחודש הבא. כאשר נשהה שם זה יהיה במחצית השנייה של המחזור (ביום שאנחנו נוחתים אני אהיה ביום 18 מיום קבלת הוסת. המחזור שלי בשלושת בחודשים האחרונים לאחר הפסקת גלולות היה 28 ימים) כלומר יהיו 10 ימים לפחות בהם לא אדע אם במקרה "נקלטתי" החודש או לא. כידוע, אוכלים הרבה סושי ביפן. הכנתי את עצמי נפשית לידיעה שאצטרך להימנע אם אכנס להריון בחודשים שלפני, אבל אני תוהה האם זה נחוץ במהלך ה10 ימים האלה. במקרה הכי אופטימי אני אהיה בשבוע 3-4 אם זה יהיה החודש המוצלח. האם כבר יש בעיה באכילת מזונות לא מבושלים בשלב כזה או שזה בסדר? אני לא רוצה לקחת סיכון כמובן, אך אם אני יכולה להנות גם מהפן הזה בטיול זה יהיה ממש נחמד. תודה רבה! ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סושי בתחילת הריון

דנה שפילמן
    31/10/2016

שלום ענבל, הסכנה בסושי כי מזהמים מהדג יעברו שליה ויהוו סכנה לעובר. בשבועיים הראושנים להריון העובר עדיין לא פיתח שילייה ולכן לא אמורה להיות סכנה בזמן זה. אם את עדיין חוששת הימנעי, כדי לא להיות בלחץ.
    נסיעה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו