מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות לפני כניסה להריוןד21/05/2008
אינני יודעת אם אני בכתובת הנכונה אך רציתי בכל זאת לנסות.. בת 36 לפני כחודשיים נשאתי ועכשיו בעלי לוחץ לכיוון של הריון, אני מלאה בחרדות כגון - איך אני מפסיקה לעשן (מעשנת קופסא ביום) איך אני מפסיקה לשתות אלכהול (לעיתים קרובות) איך אני אמורה להתמודד עם הלחצים של היום יום ויש הרבה כאלה לצערי מבחינת פירוק של הלחצים עד כה אלה הדברים שעזרו לי לצערי
אני מאוד מתוחה ומרגישה שחייבת להחליט לאיזה שהוא כיוון מה עושים?
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע בהחלט מקום לא פשוט
ורד לב21/05/2008המקום בו את נמצאת.
האם יש לך איזשהו ליווי?
האם היית בעבר מטופלת בשיטה כזו או אחרת, או שאת עכשיו?
נשע לי שבהחלט כדאי לעשות איזשהו תהליך של התבוננות בפחדים ובחרדות המלוות אותך.
אני יכולה לחשוב על שלל כיוונים. זה באמת אינו לעניין הפורום הזה, אם כי בהחלט אפשר לפנות לתחום הפסיכולוגיה והפסיכותרפיה, לדמיון מודרך ו NLP, לליווי רוחני מסוגים שונים, לתקשור, לעבודה עם קלפי מודעות, לשחזור גלגולים, לפרחי באך.
בקיצור, כפי שאת מבינה, יש לא מעט אפשרויות.
מאחר ואינני מכירה אותך, אינני יודעת מה הכיוון שלך.
זרקתי לך כמה כיוונים, תראי מה מתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ד22/05/2008מודה לך מאוד על התייחסותך לפנייה שלי, בעבר ניסיתי כמה כיוונים כמו אלה שהצעת אבל נראה שצריך טיפול שורש כי זה קצת עמוק קצת הרבה.
בכל מקרה נראה לי שהאופציה היחידה תהיה פשוט לזנק לתוך "המים הקרים" אין הרבה ברירות
אני בגיל בעייתי שאין לי הרבה זמן לשאלות ולהתחבטויות.
מקווה שאצטרף לפורום הזה בתור אישה בהריון שלמה ובטוחה עם החלטתה.
שוב תודה רבה על תשומת הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא' - תיזכרי שאין את כל הזמן שבעולם
שני22/05/2008לצערנו הרב - הזמן הוא קצוב ובעוד כמה שנים (גיל 40+) יהיה יותר קשה להביא ילדים. לכן תחשבי שאת בגיל הכי מתאים - ולכי על זה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא סותר בעיניי
ורד לב22/05/2008את יכולה להתחיל בהתכוונות להריון, להזמין אותו לחייך ובמקביל להתחיל תהליך של הכרות עמוקה עם הדפוסים בחייך. המעכבים, המונעים, המפחידים וכו'.
תוכלי להעזר גם בנשות מקצוע מתחום ההריון והלידה. יש לא מעט דולות שעוסקות גם בליווי רוחני, בעבודת מודעות, בדמיון מודרך ו-NLP ועוד. כך גם תהיה לך הכרות עומק עם אשת מקצוע שבתקווה תלווה אותך לאורך ההריון ואולי גם לאחר מכן.
ממליצה בחום, כי...באמת אין זמן אחר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוך התנסות אישית
נועה הופ24/05/2008ילדתי לפני 3 חודשים את בני הראשון והחוויה פשוט מדהימה ! חרדות מלוות וילוו אותנו כל חיינו הן אף פעם לא נגמרות.. חשוב לקפוץ למים לפני שזה יהיה מאוחר מידי !
בהצלחה ואנחנו פה אם את זקוקה לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)