שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מעין
    25/05/2008

שלום רב, ברצוני לדעת האם המשפט לאכול בשביל שניים הוא נכון. ובאיזה חודש אני אמורה להתחיל להרגיש שאני אוכלת בשביל שניים
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• זה אכן משפט מטעה!

ורד לב
    26/05/2008

בעקרון, הרעב הוא זה שמכתיב את צורכי המזון המשתנים שלנו בהריון.
    הגוף שלנו מספר לנו כמה אנחנו צריכות להוסיף לכמויות הרגילות שלנו.
    האמת היא שלא תמיד שמים לב לזה, כי פשוט...אוכלים עד ששבעים.

מה שנכון הוא שלא כדאי לספק את הרעב הזה בג'אנק ובהחלט להקפיד על מקורות מזון טובים ומזינים.
    מצרפת מאמר שלי בנושא תזונה בהריון
    http://www.articles.co.il/article/6361/%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94%20%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערנו הרב

נועה הופ
    26/05/2008

נשים שאכן מיישמות את המשפט הזה עולות 30 ואף 40 קילו בהריון ממשקלן המקורי ונשארות עם כל העודף לאחר ההריון שלא נדבר על ההשלכות הבריאותיות המסוכנות של עלייה מוגזמת במשקל בהריון ( יתר לחץ דם, בצקות, סכרת הריון, רעלת הריון, עומס על המפרקים וכו' ). התוספת הקלורית לאישה בהריון היא בסך הכל עוד 300 קלוריות נוספות מעבר למה שהגוף שורף. לדוגמא אם הגוף שורף ביום 1700 קלוריות בזמן הריון הוא צריך 2100 קלוריות. כמובן שזה לא מדע מדויק וצריך להיות קשובים לתחושת הרעב והשובע. יהיו ימים בהם נאכל יותר ויהיו ימים בהם נאכל פחות אבל אין ספק שצריכת המזון גם בהריון צריכה להיות מבוקרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו