מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון ואומגהענת30/05/2008
שלום,
הריון IVF שבוע 6.
1. ברצוני לדעת איזה כמוסות של אומגה 3 מומלצות לקחת (של איזה חברה?) בזמן הריון?
2. אינני יכולה לבלוע כמוסות גדולות. האם ניתן לקחת בסירופ או בכמוסות קטנות יותר אנא המליצו לי?
3. האם צריך לעשות בדיקות כלשהן לפני לקיחת האומוגה 3?
בתודה לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך.....
ענת30/05/2008שוב שלום,
איזה מזונות מומלץ לאכול בתחילת ההריון???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוסות אומגה 3
ורד לב30/05/2008באופן עקרוני, את יכולה לפתוח קפסולה של אומגה 3, התוכן שלה שומני. אפשר לערבב במעט יוגורט, מיץ, מים או פשוט למצוץ את הקפסולה כך.
כדאי לדעת שמדובר בשמן דגים, כך שאם קשה לך עם הטעם כדאי למהול את זה במשהו.
נדמה לי שראיתי שאחת החברות מוכרת גם אומגה 3 נוזלית, לא זוכרת איזו ויש גם בטעמים המיועדים לילדים.
ככלל, אני הכי אוהבת את התוסף של "אומגה 3 גליל", חפשי את האתר שלהם. הוא בעיניי האיכותי ביותר שיש בשוק.
לגבי אוכל, אם אינך מקיאה ועם בחילות, תוכלי לאכול מה שתרצי ושאת רגילה אליו. כמובן שכדאי שהתפריט שלך יהיה מזין, מלא וכיוצ'.
מצרפת מאמר שלי על תזונה בהריון
http://www.articles.co.il/article/6361/%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94%20%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת שלום
נועה הופ01/06/2008ראשית חשוב להתייעץ עם רופא הנשים לפני לקיחת אומגה 3 . אומגה 3 יכול להשפיע קלות על דילול הדם ולכן אנשים הלוקחים תרופות לדילול דם ו/או סובלים מהפרעות בקרישת הדם חייבים לשאול אם זה בסדר . יש אומגה 3 מיוחד ל9 חודשי הריון של חברת אלטמן - נוטרלייף מינוני ה - DHA וה - EPA הותאמו להריון ולעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)