מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה של ויטמין Aדני06/06/2008
שלום בנות,
אני בהריון וידוע לי שאסור לצרוך ויטמין A - אכלתי השבוע כל יום מעדן "גמדים" ורק היום שמתי לב לאריזה וגילתי באיחור (מה שלא מתאים לי כי אני בודקת בקפדנות הרכבים) שהכנסתי לגופי כ- 600 מק"ג של ויטמין A סה"כ השבוע (הנגזרת היא רטינול אם אינני טועה ,כל גמד מכיל 100 מק"ג).
ועכשיו לשאלה, להילחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה הי
נועה הופ09/06/2008אינני יודעת מהיכן שמעת ש"אסור לצרוך ויטמין A בהריון" אבל זה אינו נכון. לכל ויטמין ומינראל יש צריכה יומית מומלצת המותאמת לגיל, מין ולמצבים כגון הריון הנקה וכו לכן מה שנכון הוא שצריך להקפיד לא לעבור את מינון היומי המומלץ לויטמין זה מכיוון שבעודף הוא יכול להיות מזיק ולכן את לא צריכה להילחץ אם אכלת 600 מק"ג של ויטמין A במעדן. בהרבה מזונות שאת אוכלת יש את הויטמין רק שבהם לא כתובים המינונים כגון חלמון ביצה, חמאה, כבד וכל הירקות הכתומים ( ששם ויטמין A מגיע בצורת בטא קרוטן ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)


.jpg)
