מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון של חומצה פוליתגלי11/06/2008
היי,
אני בשבוע 18.
עד לפני שבועיים (ובמשך כמה חודשים לפני ההריון) נטלתי חומצה פולית במינון של 400 מק"ג.
מלפני כמה שבועות, אני לוקחת פרנטל, הכולל חומצה פולית במינון של 800 מק"ג.
רופא הנשים המליץ לקחת אלספה הריון. בדקתי וראיתי כי הכמוסות מכילות גם חומצה פולית במינון של 400 מק"ג, דבר שיביא את הכמות היומית ל-1200 מק"ג.
האם המינון הזה הינו בעייתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
נועה הופ12/06/2008המינון אינו בעייתי מכיוון שהגוף מפריש את העודף, אם זאת אין צורך להמשיך ליטול את החומצה פולית בנפרד אם יש גם בפרנטל וגם באומגה 3 . המינון הנדרש ליום הוא 400 מק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולא לשכוח גם את מה שמתקבל מהמזון
ורד לב12/06/2008http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4769
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרושה הבהרה
גלי23/06/2008אני לא נוטלת במקביל גם חומצה פולית לבד, רק את הפרנטל.
השאלה היתה לגבי פרנטל+אומגה 3 אשר יצרו יחד שילוב במינון של 1200.
האם בעייתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
ורד לב23/06/2008זו אכן כמות גדולה, לא כי זה מעיק על הגוף, אלא בעיקר כי אין בזה צורך.
לחומצה פולית אין רף עליון, הגוף יפריש את העודפים, אולם תוספי מזון אינם הצורה הכי נכונה של צריכת מזונות.
הנכון הוא לקבלם מהמזון עצמו ורק אם יש צורך מתספים. זה בהחלט יכול לפגוע במערכות הספיגה של הגוף וללמדו להיות "עצלן" יותר ושלא צריך לטרוח לפרק את המזון בשלמותו.
פיזית ואנרגטית אני אישית לא בעד.
יש בהחלט תוספים מעולים של אומגה 3 שהם נטו- אומגה 3 ללא אקסטרות למיניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדובקת בתשובתי הקודמת
נועה הופ23/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)