הנקה, ויטמינים והיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה, ויטמינים והיריון
    סמלה
    12/06/2008

מניקה כבר שנה וחודשיים ללא כל תוספות ועכשיו אני בשבוע 12
    ההנקה אצלי בעיקרה בבוקר בסביבות 05:30 ונמשכת זמן רב ואני מרגישה גמורה, מרוקנת ומאוד עייפה וזה התחיל מאז ההיריון החדש.
    הפנטזיה שלי היא שהקטנה פשוט תיגמול את עצמה אבל לא ממש נראה לי שזה עומד לקרות,
    מבחינת ההיריון החדש אני יודעת שזה בסדר ולא מפריע רפואית הבעיה היא שאני כבר מרגישה קושי ועייפות קשה,
    ולשאלה.....
    מה לעשות? היא מתעוררת ב05:30 ובזכות ההנקה היא חוזרת לישון המחשבה לא להניק ולפתוח את היום כל כך מוקדם הורגת אותי, מה הייתן עושות?
    פרט לחומצה פולית אני לא לוקחת כלום, רעיונות לויטמינים או כל דבר שיחזיר לי קצת כוח...
    תודה ובהצלחה לכולן עם ההנקה זה לגמרי "שווה" את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה, ויטמינים והיריון

הוספת תגובה

• שלום

נועה הופ
    15/06/2008

מאוד מבינה את הקושי שאת מתארת אבל קשה לי לקחת את ההחלטה עבורך... התיעצי עם אחות טיפת חלב אני מאמינה שהיא תוכל לייעץ ולעזור לך.
    לגבי התזונה - האם את מקפידה לאכול כמו שצריך ? לשתות כמו שצריך? גם הנקה וגם הריון בו זמנית גוזלים אנרגיה רבה מהגוף ולכן יש בתוספת קלורית ומעבר לכך יש להקפיד על תזונה מאוזנת הכוללת את כל אבות המזון ביום. מה קורה עם משקל הגוף ?
    לגבי ויטמינים אני ממליצה בחום לקחת תוסף המכיל את כל הויטמינים והמינרלים הדרושים בהתאמה להריון יש את פרנטל או מטרנה התיעצי עם הרופא נשים אולי כדאי כל עוד את מניקה לקחת מינון כפול... כי בכל זאת הגוף "גוזל" ממך את הויטמינים והמינראלים גם להריון וגם לייצור החלב ! ממליצה גם להתחיל לשלב ברזל ואומגה 3 המותאם להריון רק לפני זה להתייעץ עם רופא הנשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, כמה שאלות

סמלה
    15/06/2008

לגבי אחות טיפת החלב שלי...איך לומר בעדינות...אם לא היה צריך ללכת לא הייתי הולכת אליה, היא לא ממש אסמכתא לפחות לא מצטיירת ככה שלא לדבר על זה שהיא לא בדיוק מפרגנת להנקה והיא לא האדם לדבר איתו.
    לגבי התזונה נגעת בנקודה רגישה...אני אוכלת די נורא, אין לי תיאבון ואני די אוכלת שטויות, אני עם המון משקל עודף ובהריונות בדרך כלל מורידה במשקל, בקיצור לא האדם הכי בריא שיש.
    לגבי הויטמינים אני אכן רוצה לקנות ואני אקנה את האומגה 3 ומה לגבי מולטי ויטמין? רופא הנשים שלי איש מקסים אבל הוא לא ממליץ ומאמין בויטמינים פרט לחומצה פולית ולברזל כשיגיע הרגע ולכן מה שתיכתבי לי שמומלץ אניארכוש ואודה לך.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה את דברייך

ורד לב
    16/06/2008

לגבי טיפת חלב. אכן, לצערי לא תמיד האחיות שם מבינות בהנקה או תומכות בה.

לגבי הגמילה, זו החלטה שתצטרכי להחליט וליישם בכל כיוון.
    אם תחליטי לגמול, תצטרכי להכנס איתה לתהליך.
    אם תחליטי להניח לה ללכת בקצב שלה תוכלי אולי להרוויח את השקט הזה בבוקר ואולי בעוד זמנים, אולם אין פה שום הבטחה לגמילה עצמית בהריון.
    אני יכולה לומר לך ששני ילדיי לא גמלו את עצמם בהריון, שניהם המשיכו לינוק בהריון ולפחות הגדולה המשיכה גם בצמד (אחיה, אני מקווה, ילך בעקבותיה).
    אולי את שמה לב שאני מעוניינת בכך ולכן לא עשיתי דבר כדי למנוע זאת. אין הדבר אמור לגבי כל אישה ויש בהחלט להערך למה שהולך לקרות.

את מוזמנת להתייעץ עם מדריכות לה לצ'ה בקו החם- 1599525821, או להגיע לקבוצת לה לצ'ה הקרובה לאזור מגורייך.
    תוכלי גם להפגש עם יועצת/ מדריכת הנקה בכדי להתייעץ בנושא הגמילה, איך עושים את זה, הנקה בהריון והלאה וכו'.

לגבי התזונה ובכלל הטיפול בך עצמך- ממליצה על כך בחום.
    תראי, אינני מאמינה בכוחן של כמה כמוסות בכדי לעשות שינוי של ממש.
    יש לך פה הזדמנות לקחת את עצמך לטיפול טוב שישלב כמה אספקטים ויעזור לך לבנות את כוחותייך, את מאגרי האנרגיה שלך ועוד.
    אפשר לשלב טיפול סיני, תזונה, טיפול אנרגטי, עבודה רגשית ועוד.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו