מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב קרשני16/06/2008
נועה וורד היקרות
אני בשבוע 31.
נורא אוהבת חלב קר טרי (ההוא של תנובה/טרה 3%). בערב, בבוקר, בלילה. מתי לא.
יש עם זה בעייה לדעתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי את מי תשאלי
ורד לב16/06/2008נועה ודאי תאמר שאין בעיה, שאפילו כדאי 3 מוצרי חלב ביום (נכון, נועה?)
ואילו אני מייצגת דיעה אחרת הגורסת שאיננו אמורים לצרוך חלב ומוצריו מעבר לגיל הינקות שלנו. שגופנו מתקשה בייצור האנזימים המיועדים לעיכול החלב ושעקב כך אנשים רבים חווים קשיי עיכול ומיני מינים של בעיות הקשורים בהמשך אכילת החלב הזו.
זו, אגב, אינה דיעה אישית שלי ואם תערכי חיפוש בנושא תמצאי הרבה הרבה חומר. לאחרונה אף ראיתי סרט מצויין בנושא http://www.ecocinema.org.il/?layout_id=17&page_id=13 מומלץ ביותר, במיוחד לאלה שלא מבינים על מה כל המהומה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילה קטנה לתוספת
חסוי17/06/2008אגב- אם את שותה הרבה חלב, עדיף מבחינה תזונתית שתצרכי את החלב המועשר של יטבתה 3%, ולא את זה של טרה או תנובה. תהליך הפיסטור שהוא עובר הוא הרבה יותר בריא, ואני מניחה שהתזונאית תסכים עמי. ואני לא קשורה בשום צורה זו או אחרת לאף אחת מהחברות שמייצרות חלב- פשוט אחותי מהנדסת מזון בוגרת הטכניון וזה מה שהיא אמרה לי, מה גם ששמעתי את זה ממהנדסי מזון ותזונאים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת
נועה הופ17/06/2008שאין שום בעייה רק הפרידי מלקיחת ברזל ומומלץ לקחת את זה המועשר בסידן: אם כבר.. אז כבר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)