חלב קר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב קר
    שני
    16/06/2008

נועה וורד היקרות

אני בשבוע 31.

נורא אוהבת חלב קר טרי (ההוא של תנובה/טרה 3%). בערב, בבוקר, בלילה. מתי לא.

יש עם זה בעייה לדעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב קר

הוספת תגובה

• תלוי את מי תשאלי

ורד לב
    16/06/2008

נועה ודאי תאמר שאין בעיה, שאפילו כדאי 3 מוצרי חלב ביום (נכון, נועה?)
    ואילו אני מייצגת דיעה אחרת הגורסת שאיננו אמורים לצרוך חלב ומוצריו מעבר לגיל הינקות שלנו. שגופנו מתקשה בייצור האנזימים המיועדים לעיכול החלב ושעקב כך אנשים רבים חווים קשיי עיכול ומיני מינים של בעיות הקשורים בהמשך אכילת החלב הזו.
    זו, אגב, אינה דיעה אישית שלי ואם תערכי חיפוש בנושא תמצאי הרבה הרבה חומר. לאחרונה אף ראיתי סרט מצויין בנושא http://www.ecocinema.org.il/?layout_id=17&page_id=13 מומלץ ביותר, במיוחד לאלה שלא מבינים על מה כל המהומה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילה קטנה לתוספת

חסוי
    17/06/2008

אגב- אם את שותה הרבה חלב, עדיף מבחינה תזונתית שתצרכי את החלב המועשר של יטבתה 3%, ולא את זה של טרה או תנובה. תהליך הפיסטור שהוא עובר הוא הרבה יותר בריא, ואני מניחה שהתזונאית תסכים עמי. ואני לא קשורה בשום צורה זו או אחרת לאף אחת מהחברות שמייצרות חלב- פשוט אחותי מהנדסת מזון בוגרת הטכניון וזה מה שהיא אמרה לי, מה גם ששמעתי את זה ממהנדסי מזון ותזונאים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת

נועה הופ
    17/06/2008

שאין שום בעייה רק הפרידי מלקיחת ברזל ומומלץ לקחת את זה המועשר בסידן: אם כבר.. אז כבר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו