כניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון
    ד
    17/06/2008

לפני מס' ימים החלטנו להכנס להריון בשעה טובה, היתי אצל רופאת משפחה ששלחה אותי לבצע מס' בדיקות דם ושתן מה עוד צריך לעשות בקשר לחומצה הפולית היא אמרה שלאחר התוצאות היא תראה איזה מינון צריך לתת לי. איזה עוד צעדים אני צריכה לעשות, והאם ניתן לראות בבדיקות אם נקלטתי לאחר מס' ימים של קיום יחסי מין בזמן ביוץ? או שצריך לחכות עד לקבלת המחזור?
    סליחה על הבורות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון

הוספת תגובה

• הכנה להריון

ורד לב
    18/06/2008

שיהיה בשעה טובה ובהצלחה!

יש בהחלט לא מעט דברים שאפשר ורצוי לעשות לקראת הכניסה להריון, במיוחד אם אכן הדברים מתוכננים ורצויים.

לגבי ביוץ, ווסת וכד'- המחזור החודשי חוזר על עצמו ובאופן כללי הדימום מופיע כ-14 יום לאחר הביוץ. אני אומרת כ, כי זה קצת יכול להשתנות בין אישה לאישה.

ממליצה בחום על הספר "גופה של אישה, תבונתה של אישה"
    המאפשר להבין מאד לעומק מה מתרחש בגוף הנשי וגם על סדנאות ה"מודעות לפריון" של שירלי פבליק וענת ארד

ובכלל אולי זו ההזדמנות שלך להתקרב יותר למהות הנשית שלך, להכיר את גופך, את דרכי פעולתו ודפוסיו כדי שתרגישי בו יותר בנוח, שהוא יותר מוכר לך.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ד
    18/06/2008

תודה ורד את מקסימה, רק לא קיבלתי את הלינקים שצרפת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלינקים הם בגוף ההודעה

ורד לב
    18/06/2008

המערכת הזו קצת מוזרה ולא ממש מאפשרת הכנסת לינקים אמיתיים. כך שתאלצי להעתיק ולהדביק את הכתובות הרשומות פה לתיבת הכתובת שלמעלה.

מקווה שזה ילך, אם לא, תוכלי לכתוב לי מייל שלך ואשלח לך לינקים לשם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ושיהיה בשעה טובה

נועה הופ
    18/06/2008

לקיחה של חומצה פולית במינון של 400 מיקרוגרם זה חובה 3 חודשים לפני ההריון ולכן בלי קשר לבדיקות הדם מומלץ כבר להתחיל לקחת ניתן לרכוש בכל בית מרקחת ללא מרשם רופא. אינני מכירה אותך ואת הרגלי התזונה שלך אבל מומלץ לאכול טוב ומגוון מכל אבות המזון ואם יש משקל עודף לטפל בו. אני מצרפת לך קישור של משרד הבריאות על תזונה לקראת הריון ובהריון
    לגבי המחזור צריך לחכות לפחות 14 יום מרגע ההתעברות ( ביוץ ) עד אשר רואים זאת בבדיקת הדם/ שתן (בודק את רמות הורמון ההריון Beta-hCG ) במידה והמחזור שלך סדיר ואת יודעת מתי את מבייצת פחות או יותר .. במידה והמחזור יאחר בקשי מהרופא בדיקת דם להריון.
    שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה !! :)
    http://www.health.gov.il/pages/default.asp?pageid=856&parentid=854&catid=116&maincat=35

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו