עלייה במשקל בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל בתחילת הריון
    שמנמונת
    23/06/2008

שלום,
    אני בשבוע 7, הפסקתי לעשן לפני כשלושה שבועות,
    בינתיים עליתי כבר 3.5 ק"ג! ואני מאד מודאגת מהקצב.
    התחלתי את ההריון במשקל 56.5 ק"ג וכיום אני שוקלת 60 ק"ג!!

אני מקפידה על 1/2 שעה של פעילות גופנית ביום, וכפי שאני רואה זה בעיקר עוזר להרגשה הכללית ולא למשקל.

אני יודעת שדיאטת הרזיה איננה רצויה, אך מה כן ניתן לעשות בכדי לשמור על משקל סביר?
    הבעיה העיקרית היא התיאבון הגדול למתוקים בכל פעם שבא לי סיגריה.
    ובעיה נוספת משמעותית היא מערכת עיכול שנהיתה עצלנית ביותר.

אשמח לכל המלצה
    המון תודה
    ה-שמנמונת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל בתחילת הריון

הוספת תגובה

• ממליצה מאד

ורד לב
    23/06/2008

על איזון של גופך תו"כ ההריון בשילוב של תזונה נכונה, המתאימה באופן אישי לך ודיקור.
    זו תמיכה משולבת שיכולה לסייע מאד להפחתת הצורך במתוק וניקוי הגוף מהסיגריות, במקביל לתמיכה בהריון.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

נועה הופ
    23/06/2008

לגבי מערכת העיכול- זו תופעה נפוצה מאוד. ממליצה להיעזר במזון עתיר סיבים כגון דגנים מלאים, דגני בוקר מלאים כדוגמת ברנפלקס. לקיחה של חיידקים פרוביוטים בכמוסה או בשתייה כגון אקטימל יכול מאוד לעזור, שזיפים שחורים, סלק ושתייה מרובה של מים !!!
    גם פעילות גופנית תעזור מאוד.
    לגבי עליית משקל, לא ציינת את גובהך במידה ויש לך נטייה להשמנה אני ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ אישי אצל דיאטנית לצורך הרכבת תפריט + מספר מפגשי מעקב לראות שאת מצליחה לאזן את קצב העלייה. כמובן שהתפריט יהיה מותאם קלורי לעלייה מתונה ויכיל את כל אבות המזון שאת זקוקה להריון בנוסף יתחשב בסדר היום והעדפות מזון והצורך למתוק שאת מתארת.
    לא הייתי ממליצה להזניח זאת מכיוון שאז את יכולה למצוא את עצמך בסוף ההריון עם עודף משקל גדול שיהיה לך קשה להוריד אח"כ, שלא נדבר על ההשלכות הבריאותיות השליליות של עודף משקל בהריון.
    אשמח לייעץ לך במידה ותרצי
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו