מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דגי יםדקלה02/07/2008
שלום רב, אני בשבוע ה14 להריוני ואני מודעת להגבלה על אכילת 340 גרם דגי ים בשבוע. ראשית אציין כי אינני אוכלת בשר וכי עד השבוע השביעי ובחודשים שלפני ההריון אין ספק כי עברתי על ההגבלה הזו, שלא הייתי מודעת אליה, באופן שבועי- האם יש בדיקה כלשהי שעלי לבקש מרופא הנשים שלי על מנת לבדוק את כמות הכספית המצוייה בגופי?? שאלה נוספת: האם ההגבלה הנ"ל חלה גם על "סרדיני כנרת" - האם גם בכנרת כמות גבוהה של מתכות??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכות רעילות
ורד לב03/07/2008בעקרון המתכות הרעילות מצטברות בימים עמוקים, באוקיינוסים ובעיקר בעומק. לכן דגי הים הצפוני, הבריאים כ"כ, אליה וקוץ בהם. כי מצד אחד הם מזינים מאד ומהצד השני מכילים את הכספית והמתכות הרעילות.
אינני סבורה שאם חרגת מההמלצות נגרם נזק, אם כי אפשר לנסות ולברר כמות כספית בכל מיני צורות. לא מאמינה שבדיקת דם רגילה תעשה את זה.
אפשר לברר עם קינסולוגיה ו IPEC ואני משערת שאפשר לערוך בידקות שיער למיניהן. לא יודעת אם עושים את זה בארץ.
מקשרת לך דף עם מידע דיי רדיקלי בנושא, את יכולה להתייעץ גם אם זו שפתחה אותו
http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?הרעלת_כספית
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי בדיקת שיער באמריקה ובארץ
שושי17/07/2008בדיקת שיער באמת היא פתרון אפשרי לבדיקת רמות עודפות של מתכות רעילות . אני עשיתי בקליפורניה לפני 5 שנים ואחכ עשיתי שוב בארץ. יש אתר נחמד שנותן פרטים לקבי המתכות השונות www.analyzhair.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שיער-analyzhair
רונית ש.08/08/2008אני עשיתי גם בדיקת שיער ,לבן שלי היו כאבי רואש נוראים לא משנה מה עשינו לא עזר כלום. היה איזה ד"ר אחד שהציע פתרון מוזר עם קידוח בראש אבל הנושא הפחיד אותי מאוד. נכנסתי לאתר של חברת ד"ר נאוה שירותי רפואה,ANALYZHAIR TM עשיונו בדיקת שיער וקיבלנו מענה מצויין,כל הבעיות שהיו לילד באו מעודף במתכות רעילות. מסתבר שהוא היה אוכל ונושך את המפץחות של הבית. ד"ר נאוה עשתה לנו תוכנית ניקוי רעלים מצויינת והיום אין לילד כמעט בכלל כאבי ראש. פעם בשבועיים יש כאב ראש עדין מאוד וגם אז אנו באים לטיפול במרפאה שלה בהרצליה. רציתי להודות לד"ר נואה על כל היחס הנפלא וגילוי ההבנה. רונית ש. והילד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך להיכנס לפאניקה
נועה הופ04/07/2008גם אם חרגת מהמינון המומלץ. עדיין לא שמעתי על בדיקה של כספית בדם ולכן אינני חושבת שיש צורך לבקש. ההגבלה חלה על כל הדגים כולל סרדינים. מתוך המינון השבועי של דגים המותר בהריון מומלץ לאכול דגי ים החיים במים עמוקים כגון: סלמון, מקרל, הליבוט, סרדינים. דגים אילו מכילים את חומצת השומן אומגה 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)