פרנטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרנטל
    הדס
    06/07/2008

שלום! אני בשבוע 9 ולוקחת פרנטל של סולגאר. הבעיה- לקיחת הויטמינים עושה לי הרגשה כללית רעה מאד. עשיתי ניסוי ובימים שלא לקחתי פרנטל הרגשתי הרבה יותר טוב. אני מודעת לחשיבות הויטמינים ולא רוצה לוותר על לקיחתם. מה לעשות?? אולי לפנות לחברה אחרת? אתן מכירות חברה אחרת שאולי תופעות הלוואי יהיו פחות אגרסיביות?? תודה מראש, שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרנטל

הוספת תגובה

• נטילת ויטמינים בהריון

ורד לב
    08/07/2008

ויטמינים אינם תחליף למזון איכותי ומזין.
    אם תקפידי לאזן את התפריט שלך ולבחור מזונות בריאים באמת ולהפחית במזיקים, תמצאי שאת פחות תלוייה בתוספי המזון למיניהם.
    זו גישתי, אני יודעת שיש גישות אחרות.

בכל מקרה, אם כרגע הפרנטל לא עושה לך טוב, כדאי לשקול להפסיקו לזמן מה. אולי בהמשך זה יעבור טוב יותר.

את מוזמנת לקרוא את המאמר שלי בנושא "תזונה בהריון"
    http://www.articles.co.il/article/6361/%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94%20%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F
    ולאמץ לך הרגלים בריאים ומאוזנים יותר, כמו גם להגיע לייעוץ תזונתי אישי במקום המתאים לך בכדי שלא תצטרכי להסתמך על תוספים למיניהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שירה

נועה הופ
    09/07/2008

בגדול אין חובה לקחת תוסף פרנטל בהריון שהוא סוג של מולטיויטמין. יש נשים המסתפקות בלקיחת חומצה פולית עד סוף הטרימסטר הראשון ( למרות שאני חושבת שזה מומלץ ואפשרי לקחת עד סוף ההריון ) ובמידה ובדיקות הדם מראות שיש חוסר בברזל אז ניתן להוסיף גם תוסף ברזל. המולטיויטמין נועד פשוט למנוע תופעות חוסר, ובזמן הריון מן הסתם הגוף יותר רגיש לחוסרים.
    האם המולטיויטמין עושה לך רע גם כשאת לוקחת אותו על קיבה מלאה ? נסי אולי לראות אם יש שעה ביום שזה עושה לך פחות רע... אולי החליפי מולטיויטמין לחברה אחרת ... ( ויש הרבה חברות בשוק ) אם כלום לא משפר את הרגשתך אולי חכי עם זה מעט... ונסי שוב עוד כמה שבועות לעיתים התחושות בזמן הריון יכולות להשתנות. בכל מקרה גם אם את מוותרת על הפרנטל הקפידי לקחת חומצה פולית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו