כאבים ברום הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברום הבטן
    עדי
    12/07/2008

אני נמצאת בשבוע 8 וכבר ארבעה שבועות שלא משנה מה אני אוכלת יש לי כאבים ברום הבטן. חשוב לי לציין שגם לפני ההריון היתה לי רגישות בקיבה. אני מתעוררת באמצע הלילה ולא מסוגלת להירדם. בחילות אין לי אך הכאבים הם לפעמים בלתי אפשריים. שאלה שנייה: האם מותר להכין סושי בבית מאצות,אורז וירקות?האם הדגים מסכונים או האצות? אם כך האם מותר במסעדה להזמין או רצוי שלא? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברום הבטן

הוספת תגובה

• האם בדקת את זה אי פעם?

ורד לב
    12/07/2008

מה שאת מתארת יכול להיות אולי ריפלוקס, אולי הרניה, אולי אולקוס, אולי איזו רגישות הקשורה לענייני חומציות בקיבה.
    אפשר לברר בצורה קונבנציונלית, דרך הרופא המטפל בך וגם בעזרת אבחונים כמו אירידיולוגיה, רפואה סינית, קינסולוגיה, טתא הילינג ועוד.
    כשתהיה לך אבחנה, אפשר יהיה לחשוב טוב יותר על סוגי הפתרון האפשריים.

לגבי הסושי- הבעיה איתו הם הדגים הנאים (החיים) שבו שעשויים להכיל מזהמים למיניהם. מסיבה זו, אכילת סושי צמחוני במסעדה אינה מומלצת, מאחר ובד"כ משתמשים באותם משטחי עבודה להכנת כל סוגי הסושי.
    בבית בהחלט אפשר להכין סושי צמחוני עם ירקות, ביצים, טופו ואפילו עם עוף וכו'.
    אין כל בעיה עם אצות, נהפוך הוא, זה מזון איכותי ומזין ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם המלצותיה של ורד

נועה הופ
    12/07/2008

שווה לבדוק זאת. אולי מדובר בהפרשת יתר של חומצת הקיבה שיכולה לגרום לכיב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן על אצות

נועה הופ
    13/07/2008

הן מכילות כמות גבוהה של יוד ולכן לא מומלץ להפריז בצריכתן. אומנם צריכת היוד במהלך ההריון עולה אבל מומלץ לא להגזים במאכלים שמכילים כמות גבוהה של יוד בגלל שהוא יכול להשפיע על תפקוד בלוטת התריס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי להאמין

ורד לב
    13/07/2008

שבדיאטה המערבית הטיפוסית שלנו נראה הפרזה באצות :-)
    תחשבי שבארצות השוכנות ליד הים אוכלים הרבה אצות ובד"כ אין עם זה בעיה כלשהי, נהפוך הוא.
    כמובן שאם יש בעיה רפואית הקשורה לבלוטת התריס וכד' יש להתייחס לכך יותר ברצינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו