מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברום הבטןעדי12/07/2008
אני נמצאת בשבוע 8 וכבר ארבעה שבועות שלא משנה מה אני אוכלת יש לי כאבים ברום הבטן. חשוב לי לציין שגם לפני ההריון היתה לי רגישות בקיבה. אני מתעוררת באמצע הלילה ולא מסוגלת להירדם. בחילות אין לי אך הכאבים הם לפעמים בלתי אפשריים. שאלה שנייה: האם מותר להכין סושי בבית מאצות,אורז וירקות?האם הדגים מסכונים או האצות? אם כך האם מותר במסעדה להזמין או רצוי שלא? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בדקת את זה אי פעם?
ורד לב12/07/2008מה שאת מתארת יכול להיות אולי ריפלוקס, אולי הרניה, אולי אולקוס, אולי איזו רגישות הקשורה לענייני חומציות בקיבה.
אפשר לברר בצורה קונבנציונלית, דרך הרופא המטפל בך וגם בעזרת אבחונים כמו אירידיולוגיה, רפואה סינית, קינסולוגיה, טתא הילינג ועוד.
כשתהיה לך אבחנה, אפשר יהיה לחשוב טוב יותר על סוגי הפתרון האפשריים.
לגבי הסושי- הבעיה איתו הם הדגים הנאים (החיים) שבו שעשויים להכיל מזהמים למיניהם. מסיבה זו, אכילת סושי צמחוני במסעדה אינה מומלצת, מאחר ובד"כ משתמשים באותם משטחי עבודה להכנת כל סוגי הסושי.
בבית בהחלט אפשר להכין סושי צמחוני עם ירקות, ביצים, טופו ואפילו עם עוף וכו'.
אין כל בעיה עם אצות, נהפוך הוא, זה מזון איכותי ומזין ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם המלצותיה של ורד
נועה הופ12/07/2008שווה לבדוק זאת. אולי מדובר בהפרשת יתר של חומצת הקיבה שיכולה לגרום לכיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן על אצות
נועה הופ13/07/2008הן מכילות כמות גבוהה של יוד ולכן לא מומלץ להפריז בצריכתן. אומנם צריכת היוד במהלך ההריון עולה אבל מומלץ לא להגזים במאכלים שמכילים כמות גבוהה של יוד בגלל שהוא יכול להשפיע על תפקוד בלוטת התריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי להאמין
ורד לב13/07/2008שבדיאטה המערבית הטיפוסית שלנו נראה הפרזה באצות :-)
תחשבי שבארצות השוכנות ליד הים אוכלים הרבה אצות ובד"כ אין עם זה בעיה כלשהי, נהפוך הוא.
כמובן שאם יש בעיה רפואית הקשורה לבלוטת התריס וכד' יש להתייחס לכך יותר ברצינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)