השמנת יתר בהיריון-המתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנת יתר בהיריון-המתוסכלת
    לינוי
    13/07/2008

אני נמצאת כרגע בהיריון שני בשבוע 23 עד כה עליתי לצערי כבר 10 קילו (בהיריון הראשון עלייה כזו היתה רק בחודש שמיני...-וזאת משום ששמרתי על תזונה נכונה) אני חייבת לציין שבלי שום קשר להיריון אני נמצאת במצב של אקורדיון תמידי עולה 10 יורדת 10 לפני ההיריון הייתי אצל דיאטן וירדתי 8 קילו מ-78 ל-70 (במטרה להגיע ל-60 כמו שהייתי פעם...) אך איך שנכנסתי להיריון חזרתי לאכול כמו פעם בלי לעשות חשבון, ועכשיו אני מרגישה רע מאוד עם זה... אפילו הרופא נשים שלי נתן לי הפנייה לדיאטנית. איך אני יוצאת מהתסבוכת הזאת בלי לעלות עוד הרבה במשקל? כי עדיין יש לי עוד כמעט 4 חודשים... המיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי לינוי

נועה הופ
    13/07/2008

אני מבינה את התיסכול שאת מתארת אבל אסור לך לשקוע בייאוש שיכול לגרום לך לאכול אף יותר. החליטי שאת משתלטת על המצב אחרת ישארו לך עודפים רבים להוריד וכמובן שאני לא צריכה לספר לך על הסיכונים של עליית משקל גדולה בהריון כגון לחץ דם גבוה, בצקות, רעלת הריון, סכרת.
    עד סוף ההריון נותרו לך בקירוב עוד 17 שבועות שבמהלכם אני מציעה לך ללכת שוב לדיאטנ/ית
    על מנת לעקוב אחר העלייה במשקל ובנוסף לבנות לך תפריט המתאים לצרכי ההריון, לסדר היום ולמזונות שאת אוהבת ואוכלת ( כמובן במינונים הנכונים ). בהחלט ניתן למתן את העלייה גם בשלב זה אך חשוב לעשות זאת עכשיו מישום שהחודשים האחרונים של ההריון עוד לפניך ובהם מתרחשת העלייה הפיזיולוגית המשמעותית ביותר.
    אשמח לעזור לייעץ לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו