מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנת יתר בהיריון-המתוסכלתלינוי13/07/2008
אני נמצאת כרגע בהיריון שני בשבוע 23 עד כה עליתי לצערי כבר 10 קילו (בהיריון הראשון עלייה כזו היתה רק בחודש שמיני...-וזאת משום ששמרתי על תזונה נכונה) אני חייבת לציין שבלי שום קשר להיריון אני נמצאת במצב של אקורדיון תמידי עולה 10 יורדת 10 לפני ההיריון הייתי אצל דיאטן וירדתי 8 קילו מ-78 ל-70 (במטרה להגיע ל-60 כמו שהייתי פעם...) אך איך שנכנסתי להיריון חזרתי לאכול כמו פעם בלי לעשות חשבון, ועכשיו אני מרגישה רע מאוד עם זה... אפילו הרופא נשים שלי נתן לי הפנייה לדיאטנית. איך אני יוצאת מהתסבוכת הזאת בלי לעלות עוד הרבה במשקל? כי עדיין יש לי עוד כמעט 4 חודשים... המיואשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לינוי
נועה הופ13/07/2008אני מבינה את התיסכול שאת מתארת אבל אסור לך לשקוע בייאוש שיכול לגרום לך לאכול אף יותר. החליטי שאת משתלטת על המצב אחרת ישארו לך עודפים רבים להוריד וכמובן שאני לא צריכה לספר לך על הסיכונים של עליית משקל גדולה בהריון כגון לחץ דם גבוה, בצקות, רעלת הריון, סכרת.
עד סוף ההריון נותרו לך בקירוב עוד 17 שבועות שבמהלכם אני מציעה לך ללכת שוב לדיאטנ/ית
על מנת לעקוב אחר העלייה במשקל ובנוסף לבנות לך תפריט המתאים לצרכי ההריון, לסדר היום ולמזונות שאת אוהבת ואוכלת ( כמובן במינונים הנכונים ). בהחלט ניתן למתן את העלייה גם בשלב זה אך חשוב לעשות זאת עכשיו מישום שהחודשים האחרונים של ההריון עוד לפניך ובהם מתרחשת העלייה הפיזיולוגית המשמעותית ביותר.
אשמח לעזור לייעץ לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)