מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרבתשירה17/07/2008
לורד ונועה שלום! שבוע 28 לקח לי זמן להבין כי אני סובלת קשות מהצרבת. מעולם לא סבלתי לפני כן. הצרבת תוקפת אותי בשעות היום הערב והלילה. הוושט שורפת ובוערת לי כמו מדורה.ניסיתי למצוא קשר בין המאכלים השונים לצרבת לשוא. הצרבת יכולה להופיע מאבטיח/אפרסק או מים! אציין שאני אוכלת סופר בריא. לא נוגעת בקפה, שתיה מתוקה, מטוגנים, מתובלנים. האוכל שלי לא מעובד כלל. דגים/עוף ירקות. משתמשת אך ורק במלח ומעט שמן זית. מה יהיה, אני כבר פוחדת שהערב יגיע ואתו בת הלוויה הקבועה- הצרבת. תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להעזר
ורד לב18/07/2008ברפואה סינית וגם בקראניו סאקרל, מאחר ואני מבינה מדברייך שלא מדובר פה במשהו תזונתי, אלא במצב בו הגוף יוצא מאיזון בשל ההריון.
זו תופעה דיי נפוצה ואפשר לנסות להקל עליה.
ג'ינג'ר יכול להקל. אפשר לשלבו באוכל, או לאכול את סוכריות הג'ינג'ר המסוכרות (יש גם סוג שאינו מאד מתוק, ללא הסוכר בחוץ).
יש אנשים שהמנעות מאלכוהול, קפאין וניקוטין עושה עבורם פלאים. אם במקרה את משתמשת...
אני, מן הסתם, פחות בעד הפתרונות התרופתיים למיניהם, אם כי גם זו אופציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה שלום
נועה הופ19/07/2008צרבת היא אחת מתופעות הלוואי הנפוצות של הריון והיא מתרחשת בעיקר בגלל הורמונים הגורמים להרפיה של הסוגר השרירי המצוי בין צינור הבליעה (וושט), ובין הקיבה. לפעמים באמת לא ניתן למצוא קשר בין ההמזונות שאוכלים לבין הצרבת וזאת בגלל שהסיבה לצרבת היא בעיקרה בגלל שינויים הורמונלים. מה שמעודד הוא שזה יחלוף כמובן ברגע שתלדי ובמקרים הממש קשים אפשר להתייעץ עם הרופא ולשאול אילו תרופות מותרות ללקיחה בזמן ההריון, ניתן לקחת כדורי טאמס המותרים בזמן הריון ( במקרים קשים גם זה לא תמיד עוזר ) ו/או לפנות לרפואה האלטרנטיבית כפי שורד הציעה לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)