ברזל בהריון ועצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברזל בהריון ועצירות
    לונה
    20/07/2008

שלום! אני בשבוע 12 ומכיוון שבשר הוא לא אהבתי הגדולה הרופאה שלי הוסיפה לי ברזל 400 מג בשם פולקס זה עושה לי עצירות מטורפת.... מה לעשות? אפשר פשוט לאכול מזונות שמכילים ברזל ולוותר על התוספת? תודה מראש לונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברזל בהריון ועצירות

הוספת תגובה

• ראי הודעה מתחתייך

ורד לב
    21/07/2008

בנושא ברזל.
    יש שם קישור למאמר שלי בנושא מזונות המכילים ברזל.

אם חייבים, אפשר לנסות גם תוספים של ברזל ממקור טבעי שעושיים להשפיע טוב יותר, ללא תופעות לוואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לונה שלום

נועה הופ
    22/07/2008

אינני מכירה את התוסף . נסי לראות כמה מ"ג יש בתוך התוסף ( האם המינון הוא 100 מ"ג ברזל ? ). את מינון הברזל אמור לקבוע רופא הנשים. במידה וההמוגלובין תקין ניתן לקחת מולטיויטמין של הריון המכיל כמות סבירה של ברזל ( כ- 60 מ"ג ) ולרוב התוסף הזה אינו עושה עצירות במידה ואת מחליטה לוותר על התוסף חשוב מידי חודש לנטר את רמת ההמוגלובין והברזל ובמידה וזה יורד להיעזר בתוסף המכיל מינון גבוה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו