צריכת תה עם קופאין בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת תה עם קופאין בהריון
    זוהר
    22/07/2008

שלום רב, אני בהריון בשבוע 10. מתחילת ההריון נמנעתי מלשתות קפה והקפדתי יותר לשתות תה (זה גם עוזר לבחילות). לאחרונה ייעצו לי לבדוק אם התה מכיל גם קופאין, לאחר הבדיקה עם חברת ויסוצקי קיבלתי מהם תשובה לגבי התה שאני נוהגת לשתות (3-4 כוסות ביום). תגובת החברה: "קפאין הוא חומר טבעי המצוי במספר לא מבוטל של צמחים,כמו כן גם בצמח התה, Camellia Sinensis. אדם בריא יכול לצרוך בין 300-350 מ"ג קפאין ביום מבלי חשש. כוס תה צ'אי מסאלה/ורדים/ בדואי מכילה 40-50 מ"ג קפאין." האם זה יכול לסכן באיזשהי צורה את ההריון? אשמח לקבל כל מידע בנושא תודה זוהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכת תה עם קופאין בהריון

הוספת תגובה

• קפאין בהריון

ורד לב
    22/07/2008

לא מעט נכתב בנושא זה פה בפורום, כך שאת יכולה גם לחפש.
    בעקרון, לא כדאי להרבות בצריכת קפאין בכלל, ובהריון בפרט.
    אני מהמחמירות בנושא ומעדיפה להמליץ שלא לשתות ולצרוך בכלל קפאין- הוא מצוי בקפה, תה שחור וגם ירוק (בכמויות קטנות יותר), בקקאו ולכן גם בכל מוצרי השוקולד למיניהם וגם בקולה ובמשקאות קלים למיניהם וכן במיני תרופות.

ההמלצות הרשמיות מדברות על כך שאפשר לצרוך כמות מסויימת של קפאין ביום, עד 300 מ"ג ביום. כך שאם אינך יכולה לוותר על הקפאין כלל, זו הכמות שאמורה להיות הרף העליון שלך. בספל תה רגיל, למשל, יש בין 40-70 מ"ג קפאין.

הצעתי היא, אם את אוהבת לשתות תה, מיצאי לך תה צמחים שאהוב עלייך, אולי תערובת של כמה צמחים שמותרים בהריון ושתי מזה כמה כוסות ביום (חם או קר). זה יכול להיות יופי של תחליף למשקה עם קפאין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפאין בהריון

נועה הופ
    22/07/2008

המינון המקסימלי לקפאין בהריון הוא 300 מ"ג לכן שתייה של 3- 4 כוסות של תה היא בהחלט סבירה
    ניתן לגלוש לתשובות קודמות על קפאין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו