חלב? לא בעונג רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב? לא בעונג רב
    שירה
    23/07/2008

לורד ונועה שלום רב! שבוע 30. טרום ההריון נהגתי לצרוך מוצרי חלב רבים. גבינה לבנה וקוטג' היו משמחים אותי עד מאד גם 3 פעמים ביום. מתחילתו של ההריון אני מסתייגת ממוצרי חלב ולא נוגעת בשום מוצר חלבי(כולל חמאה). קראתי כי מוצרי חלב חשובים ביותר בשליש האחרון של ההריון, האמנם? האם לאלץ את עצמי לאכול מוצרי חלב שלא יחסר סידן? מהם התחליפים מלבד תוספים שאיני מעוניינת לצרוך. רוב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב? לא בעונג רב

הוספת תגובה

• הקשיבי לגופך

ורד לב
    23/07/2008

זה אחד המסרים החשובים ביותר בעיניי עבור כל אחד ואחת בכל מצב.
    הגוף שלנו כ"כ מדוייק ומסמן לנו מה הכיוון הנכון ללכת בו.
    מצבים של הריון מדייקים מאד את התחושות הגופניות. גם תינוקות וילדים עשויים להיות מאד מדוייקים עם התחושות שלהם.
    כדאי פשוט להקשיב ולכבד.

לא סתם גופך דוחה מוצרי חלב. אנחנו באמת לא כ"כ אמורים לצרוך אותם...אבל אין מה לעשות ההתנייה התרבותית שלנו חזקה מאד ועבור אנשים רבים לא מספיק לשמוע נתונים כאלה ואחרים וקשה להם לעמוד בפיתוי.

יש לא מעט חומר על אי אכילת מוצרי חלב,

הנה גם מאמר שלי בנושא סידן, בו תוכלי למצוא הרבה דרכים לשילוב מאכלים עתירי סידן בתפריט היומיומי שלך
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5376

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שירה

נועה הופ
    26/07/2008

סידן הוא מינראל חשוב וצריכתו עולה דווקא בתקופת הריון. בנק הסידן הגדול ביותר בגוף נמצא בעצמות ואם לגוף חסר סידן ו/או העובר דורש סידן לצורך התפתחותו גופך יתחיל לפרק את העצמות מה שיהפוך את עצמותיך בעתיד לחלשות ופגיעות יותר.
    אומנם ישנם מזונות נוספים המכילים סידן אך הספיגה הטובה ביותר של הסידן היא ממוצרי חלב . במידה ומאוד קשה לך לאכול מוצרי חלב ניתן בהחלט לשלב מזונות כגון כרוב, ברוקולי, סרדינים, טחינה משומשום מלא, אך דעי שתמיד ישנה עדיפות למוצרי חלב לקבלת המקור הגדול ביותר והזמין ביותר לסידן.
    אני מצרפת לך מאמר טוב שקראתי לאחרונה שיענה על שאלותיך
    http://www.ifeel.co.il/page/3927

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו