מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעצור!!!!ל.28/07/2008
שלום, אני רוצה לשאול על המשקל שלי. אני בשבוע 30 כעת. שלקתי 50 ק"ג לפני הריון ועכשיו אני כבר 60 ק"ג. אני יודעת שזה נורמלי לתקופה שלי, העניין הוא שלאחרונה אני ממש מוסיפה במהירות משקל (3 ק"ג בחודש האחרון). אני מפחדת שאם אמשיך ככה, יש לי עוד 6 ק"ג לפי הקצב הזה, ואז אצא שאני אוסיף 16 ק"ג בהריון נורמלי, וזה קצת הרבה. אני יודעת שזאת התקופה שבה מעלים הכי הרבה, ואני לא אהיה במשטר כמובן, אבל מה כן אפשר לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל שלום
נועה הופ31/07/2008לא ציינת את גובהך, למרות שאני מתארת לעצמי שהתחלת את ההריון במשקל תקין. העלייה בזמן ההריון היא אינדבדואלית יש נשים העולות את המינימום ויש נשים העולות את המקסימום ואף יותר. במידה והתחלת את הריונך במשקל תקין המטרה היא לעלות עד 16 ק"ג. זה אכן נכון שבטרימסטר האחרון לפעמים העלייה היא בלתי נשלטת ולכן דווקא בתקופה זו השתדלי למעט באכילת מזונות שיכולים לתרום להשמנה מיותרת כגון ממתקים, חטיפים, אוכל שומני וכו'. איכלי ארוחות מסודרות ומזינות המכילות את כל אבות המזון, שלבי ירקות הדלים בערכם הקלורי ומכילים סיבים תזונתיים התורמים לתחושת השובע ופשוט תהיה מודעת לאכילתך. במידה ותרצי תמיד ניתן לפנות לדיאטנית לצורך הרכבת תפריט המותאם להריון ולצורך מעקב.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)