לעצור!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעצור!!!!
    ל.
    28/07/2008

שלום, אני רוצה לשאול על המשקל שלי. אני בשבוע 30 כעת. שלקתי 50 ק"ג לפני הריון ועכשיו אני כבר 60 ק"ג. אני יודעת שזה נורמלי לתקופה שלי, העניין הוא שלאחרונה אני ממש מוסיפה במהירות משקל (3 ק"ג בחודש האחרון). אני מפחדת שאם אמשיך ככה, יש לי עוד 6 ק"ג לפי הקצב הזה, ואז אצא שאני אוסיף 16 ק"ג בהריון נורמלי, וזה קצת הרבה. אני יודעת שזאת התקופה שבה מעלים הכי הרבה, ואני לא אהיה במשטר כמובן, אבל מה כן אפשר לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעצור!!!!

הוספת תגובה

• ל שלום

נועה הופ
    31/07/2008

לא ציינת את גובהך, למרות שאני מתארת לעצמי שהתחלת את ההריון במשקל תקין. העלייה בזמן ההריון היא אינדבדואלית יש נשים העולות את המינימום ויש נשים העולות את המקסימום ואף יותר. במידה והתחלת את הריונך במשקל תקין המטרה היא לעלות עד 16 ק"ג. זה אכן נכון שבטרימסטר האחרון לפעמים העלייה היא בלתי נשלטת ולכן דווקא בתקופה זו השתדלי למעט באכילת מזונות שיכולים לתרום להשמנה מיותרת כגון ממתקים, חטיפים, אוכל שומני וכו'. איכלי ארוחות מסודרות ומזינות המכילות את כל אבות המזון, שלבי ירקות הדלים בערכם הקלורי ומכילים סיבים תזונתיים התורמים לתחושת השובע ופשוט תהיה מודעת לאכילתך. במידה ותרצי תמיד ניתן לפנות לדיאטנית לצורך הרכבת תפריט המותאם להריון ולצורך מעקב.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו