עלייה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל
    ח.
    02/08/2008

היי. לפני ההריון שקלתי 53 קילו. גובהי 1.52 כעת אני בשבוע 19 ועד כה עליתי... תחזיקי חזק!!! 7 קילו. אני מרגישה זוועה עם עצמי. ידוע לי כי בהריון לא עושים דיאטה אבל גם לא צריך להפריז. בהריון הראשון שלי עליתי כ 11 קילו וכעת שאני רק במחציתו של ההריון אני מרגישה ואף חוששת שאעבור את ה 15 קילו..... הייתי שמחה אם תוכלי לייעץ לי מה כדאי לי לאכול במהלך היום. אכתוב לך את התפריט היומי שלי פחות או יותר על מנת שיהיה לך יותר קל.. צורכת המון לחם ושות'.. כי "לא הולך" לי עם שום דבר אחר... לא מצליחה לאכול אוכל מבושל כי עדיין נרתעת. שותה פחות מ 10 כוסות מים..... עובדת עם ילדים קטנים... כך שאני יחסית די פעילה גופנית.... בקיצור.... תאבחני עד כמה מצבי קשה... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל

הוספת תגובה

• ח' שלום

נועה הופ
    03/08/2008

אני מצטערת לאכזב אותך אך הפורום הוא אינו מקום לכתיבת תפריטים אישיים. הרכבת תפריט חייבת לקחת משתנים רבים בחשבון ולכן הייתי ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ של דיאטנית באופן אישי גם לצורך הרכבת תפריט התואם לסדר יומך, קלוריות, ויטמינים, מינראלים והעדפות מזון וגם ללכת לצורך מעקב ובקרה על עליית המשקל שאכן גבוה לשבוע ההריון שבו את נמצאת.
    אשמח לייעץ ולעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ח.
    03/08/2008

כשקראתי שוב את מה שכתבתי שמתי לב שטעיתי בבקשתי לתפריט. למעשה התכוונתי שתסטרו לי על פניי ותאמרו לי כי אכן עליתי יותר מדיי במשקל. עכשיו שזה כתוב אני אכן אעשה משהו עם עצמי ומשקלי במקום לבכות כל הזמן. אז אני מבינה שממש חרגתי והגזמתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו