חומצה, חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה, חודש
    checkup
    02/08/2008

1. האם יש מאכלים כלשהו שמונעים את הספיגה של החומצה הפולית, ועדיף להמנע מלאכול אותן בסמוך לבליעת הכדור ? 2. שמעתי שהסיכון למומים כלשהם גדולים יותר בחודש הראשון שלאחר הפסקת הגלולות, האם כדאי להמתין חודש אחד לאחר הפסקת הגלולות, לפני שמנסים להכנס להריון ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצה, חודש

הוספת תגובה

• לא שידוע לי

ורד לב
    03/08/2008

לגבי מניעת הספיגה של חומצה פולית, או לגבי עניין המומים לאחר הגלולות.
    לגבי גלולות, יש טענות שהגוף צריך להתנקות מהן לתקופת מה. במיוחד הכבד. מאידך, מכירה לא מעט זוגות שנכנסו להריון מייד עם הפסקת הגלולות. במיוחד כנראה עוזר במצבים של חוסר איזון הורמונלי, כמו בשחלות פוליציסטיות ועוד.
    זה, כמובן, לפי ההרגשה שלך.

אני מאמינה שצריך לשמור על פרופורציות עם עניין תכנון ההריון ולזכור שבסה"F מדובר בתהליך בריא וטבעי, האמור להגיע בדרך של חיי מין פעילים ומהנים ולא כ"כ עם הרבה תכנונים וחישובים למיניהם. במיוחד, כאשר הכל תקין ואין בעיה מיוחדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי לא ידוע

נועה הופ
    03/08/2008

לגבי הגלולות ממליצה לשאול רופא נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו