מוצרי דיאט בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצרי דיאט בהריון
    נועה
    03/08/2008

הי, האם זה בסדר לצרוך פעם פעמיים ביום מוצרי דיאט כדוגמת סוכרדייאט, סוכרלייט וגלידיאט בהריון או שהממתיקים המלאכותיים עשויים להיות מזיקים? תודה, נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצרי דיאט בהריון

הוספת תגובה

• שוב, יש פה הבדלי גישות :-)

ורד לב
    03/08/2008

כנטורופתית, אני מייצגת את הצד הטבעי בסקאלה. זה הממליץ על אכילת מזונות הקרובים ככל הניתן למקורם, שלא עברו עיבודים ותיסופים למיניהם.
    ממתיקים מלאכותיים ומזון מעובד אינם נחשבים ממש מזון לפי הראייה הזו ואינם משמשים להזנת הגוף בכל הרמות.
    המלצתי היא להמנע מהם באופן כללי, ללא כל קשר להריון.
    על אחת כמה וכמה בהריון, כאשר אנחנו אחראים להתפתחותו של אדם נוסף.

משערת שנועה תענה מתוך הגישה שהיא מייצגת.
    אני מתארת לעצמי שזה מבלבל, אולם ההחלטה היא בסופו של דבר שלך- עלייך לבחון מה חשוב לך יותר, מה יותר נכון לך באורח חייך ולפי זה להחליט.
    אף אחד לא יוכל לומר לך מה לעשות, בסופו של דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה שלום

נועה הופ
    03/08/2008

אני מסכימה עם דבריה של ורד שמומלץ להמעיט בשימוש בממתיקים מלאכותים בהריון, אם כי ישנם ממתיקים שהנחשבים לבטוחים לשימוש בזמן ההריון כגון ממתיקים על בסיס סוכרלוז ( נמצא בשקיות, חומות או צהובות ובמשקאות מסויימים כגון בירה שחורה לייט, תה קר, מסטיקים וסוכריות ללא סוכר, יתכן אף בגלידה ). סכרין הוא ההמתיק הגרוע מכל ולא מומלץ כלל לשימוש כי הוא עובר את השלייה ( נמצא בשקיות ורודות או בטבליות ) , אספרטם ( נמצא בשקיות לבנות או במשקאות, יוגורטים ) אומנם לא עובר את השילייה אך גם בו לא מומלץ להגזים. ממליצה לך לפני השימוש להסתכל האיזה סוג של ממתיק החברה משתמשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו