עלייה במשקל בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל בהריון
    שרון
    05/08/2008

אני בהריון, שבוע 21+2 1. משקל התחלתי 56 משקל נוכחי 62 (6 קילו עלייה), האם תקין? (1.68מ'). 2.אודה לך באם תוכלי לפרט לי את העלייה הרצויה במשקל עפ"י החודשים ו/או שבועות ההריון. בכל מקור מידע רשום משהו אחר. אז אנא דעתך. 3. עד להריון רצתי כ - 9 ק"מ ביום. היום, מן הסתם, אני עושה כ -30% - 25% מהפעילות הגופנית שנהגתי לעשות בעבר (הליכה של כשעה- 5.5 ק"מ- אחת ליומיים). בתודה מראש שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל בהריון

הוספת תגובה

• המשך השאלה....

שרון
    05/08/2008

כאמור, כיום אני עושה 25% - 30% מהפעילות הגופנית שעשיתי בעבר, האם אני צריכה להוסיף אוכל? או אולי אפילו להפחית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון שלום

נועה הופ
    07/08/2008

עליית משקל תקינה. התחלת את ההריון במשקל תקין. עד סוף הטרימסטר הראשון אין חובה לעלות במשקל אם כי ניתן לעלות עד 2 קילו ולהמשיך לעלות בקצב ממוצע של כ- 400 גרם לשבוע. המסה הגדולה של עליית המשקל מתרחשת בטרימסטר האחרון בו ניתן לעלות כ- 6 קילו נוספים.
    לגבי הוספה או הורדה של אוכל מהתפריט קצת קשה לי לענות על כך מישום שאינני מכירה את הרגלי האכילה שלך. אל תשכחי שלא מדובר כאן רק על כמות קלוריות יומית אלא גם על טיב המזון שאת אוכלת ! לגבי הפעילות זה מצוין שאת פעילה אם זה לא קשה לך אז המשיכי כך רק תשמרי על עצמך ותקשיבי לגוף שלך. אם הוא מאותת לך בשלב מסוים שהמאמץ קשה לו אז תפסיקי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו