מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקלמיכל11/08/2008
שלום בת 26 הריון ראשון שבוע 20 גובהי 1.61 ומשקלי לפני ההריון 55 כרגע שוקלת 57.5 (עלייה של 2.5 ק"ג ) בעיקרון מנסה לאכול בריא לא זוללת וללא גחמות האם עלייה זו תקינה כי יש לי הרגשה שזה מעט מידי... תודה מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם את אוכלת באופן מסודר?
ורד לב11/08/20085-6 ארוחות ביום? כלומר כל שעתיים- שלוש אוכלת משהו?
אני בהחלט חושבת שאפשר לאכול בריא ומאוזן, ללא גחמות ולקבל את כל מה שהגוף צריך בהריון ובכלל.
זה שכווווולם רגילים לכך שנשים בהריון אמורות לזלול ולאכול ימבה, לא אומר שזה אכן כך.
חשוב שתקפידי על תפריט מאוזן המכיל מזונות הקורבים ככל הניתן למקורם, מלאים למיניהם עם: דגנים מלאים, קטניות, אגוזים וזרעים שאינם קלויים, טחינה מלאה, פירות וירקות, עלים ונבטים, מוצרים מהחי לפי בחירה.
זהו תפריט מאד מאוזן ומזין.
לפעמים שוכחים לאכול...במיוחד כשעובדים...או עסוקים...
האם את כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מיכל11/08/2008תודה על התשובה המהירה אני לא שוכחת לאכול, רב היום אני בבית ( כרגע לא עובדת) הבעיה היא שמטבעי אני לא רגילה לאכול הרבה ארוחות ביום ולאכול הרבה בכלל ואני לא מצליחה להכריח את עצמי לאכול יותר. תפריט לדוגמא: א.בוקר- פרוסה עם חמאת בוטנים או קורנפלקס א.צהריים- מנת בשר עם מנת פחמימה ומנת ירקות א. בינים- פרי או עוגייה וקפה א. ערב- ביצה עם פרוסת לחם וסלט וקצת גבינה האם זהו תפריט מספק ביום ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שלום
נועה הופ12/08/2008ראשית עד שבוע 12 אין חובה לעלות במשקל. משבוע 12 ואילך במידה והתחלת את ההריון במשקל תקין ממולץ לעלות בקצב של 0.4 בשבוע עד סוף ההריון. העלייה היא קצת פחות מהנורמה אך לא הייתי ממש מוטרדת מכך. ממליצה לך להמשיך ולעקוב אחרי העלייה ולראות שחלילה אין ירידה ושאת ממשיכה לעלות בקצב כמו שציינתי. אכן ממליצה גם לבדוק את הרגלי התזונה כי יתכן ואת אוכלת מעט מידי מומלץ באמת שתאכלי מסודר,נצלי את זה שאת בבית ובשלי לך מאכלים תזונתיים טובים כגון בשר, קטניות , פחמימות ,דגים. שלבי ירקות ופירות ותשתי הרבה מים.
אם המגמה ממשיכה אנא יידעי רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע על פניו הגיוני בהחלט
ורד לב12/08/2008אולם, אם את מראש עם נטייה גנטית למשקל נמוך ודאי תרווחי מלהוסיף אגוזים וזרעים לארוחותייך באופן חופשי ולשלב טחינה משומשום מלא בארוחות וכמובן שכדאי שהדגנים והלחם יהיו מלאים למיניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)