תזונה לקויה בהריון ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לקויה בהריון ראשון
    לילי
    14/08/2008

אני כרגע בשבוע שמיני- הריון ראשון. גובה: 1.50. משקל:43. מתחילת ההריון אני סובלת מבחילות והקאות ובעקבות זה כמעט ולא אוכלת. אני יודעת שזה לא בריא- פשוט כל מה שאני אוכלת עושה לי רע. בנוסף קיבלתי תוספת ויטמינים מהרופא- פרנטאל- וכל פעם אחרי בליעת הכדור אני מקיאה אותו. תוכלי בבקשה להמליץ לי על מאכלים שיהוו תוספת ויטמינים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לקויה בהריון ראשון

הוספת תגובה

• הי

נועה הופ
    16/08/2008

בגדול על מנת לקבל את מירב הויטמינים והמינראלים מהמזון עליך לאכול מגוון, מכל אבות המזון בשר, עוף, דגים ,ביצים מהווים מקור לאבץ, B12 וברזל, מוצרי חלב המהווים מקור לסידן וויטמין D, מגוון פירות וירקות עם קליפתם , מוצרי דגנים מלאים וקטניות מהווים מקור לשלל ויטמינים ומינראלים נוספים. מזונות כגון דגנים לא מלאים כמו פיתות, לחם לבן וכו' מכילים אומנם קלוריות אך הם ריקים מערך תזונתי. קצת קשה להגיד לך מה לאכול מצב זה מכיוון שאת מקיאה כל דבר. לכן השתדלי לעשות את הבחירות הנכונות וגם אם הגוף כרגע מעדיף דברים קלים לעיכול כמו לחם לבן או להימנע מבשר וכו' זה בסדר וזה מובן.. את לא יכולה להכריח את הגוף לאכול דברים שגורמים לך לבחילה. נסי מתוך מגוון המזונות להעדיף את הבריאים. המון נשים מוצאות שפירות קלים לעיכול בתקופת ההקאות שמהם תוכלי לקבל ויטמינים ומינראלים. פשוט עשי על עצמך ניסיונות ותראי מה עושה לך טוב. במידה והמצב כל כך קשה התייעצי עם הרופא ובקשי תכשיר נגד בחילות והקאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמר בנושא בחילות והקאות

ורד לב
    17/08/2008

ישנו כמה הודעות מתחתייך.
    אם את מזהה שהתוסף מעורר בך בחילה כרגע, הגיוני יותר להפסיק לנטול אותו כרגע. אולי בהמשך תוכלי לחזור אליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו