מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לקויה בהריון ראשוןלילי14/08/2008
אני כרגע בשבוע שמיני- הריון ראשון. גובה: 1.50. משקל:43. מתחילת ההריון אני סובלת מבחילות והקאות ובעקבות זה כמעט ולא אוכלת. אני יודעת שזה לא בריא- פשוט כל מה שאני אוכלת עושה לי רע. בנוסף קיבלתי תוספת ויטמינים מהרופא- פרנטאל- וכל פעם אחרי בליעת הכדור אני מקיאה אותו. תוכלי בבקשה להמליץ לי על מאכלים שיהוו תוספת ויטמינים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
נועה הופ16/08/2008בגדול על מנת לקבל את מירב הויטמינים והמינראלים מהמזון עליך לאכול מגוון, מכל אבות המזון בשר, עוף, דגים ,ביצים מהווים מקור לאבץ, B12 וברזל, מוצרי חלב המהווים מקור לסידן וויטמין D, מגוון פירות וירקות עם קליפתם , מוצרי דגנים מלאים וקטניות מהווים מקור לשלל ויטמינים ומינראלים נוספים. מזונות כגון דגנים לא מלאים כמו פיתות, לחם לבן וכו' מכילים אומנם קלוריות אך הם ריקים מערך תזונתי. קצת קשה להגיד לך מה לאכול מצב זה מכיוון שאת מקיאה כל דבר. לכן השתדלי לעשות את הבחירות הנכונות וגם אם הגוף כרגע מעדיף דברים קלים לעיכול כמו לחם לבן או להימנע מבשר וכו' זה בסדר וזה מובן.. את לא יכולה להכריח את הגוף לאכול דברים שגורמים לך לבחילה. נסי מתוך מגוון המזונות להעדיף את הבריאים. המון נשים מוצאות שפירות קלים לעיכול בתקופת ההקאות שמהם תוכלי לקבל ויטמינים ומינראלים. פשוט עשי על עצמך ניסיונות ותראי מה עושה לך טוב. במידה והמצב כל כך קשה התייעצי עם הרופא ובקשי תכשיר נגד בחילות והקאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמר בנושא בחילות והקאות
ורד לב17/08/2008ישנו כמה הודעות מתחתייך.
אם את מזהה שהתוסף מעורר בך בחילה כרגע, הגיוני יותר להפסיק לנטול אותו כרגע. אולי בהמשך תוכלי לחזור אליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)