חוסר תיאבון בגלל בחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תיאבון בגלל בחילות
    שרון
    19/08/2008

אני בשבוע שביעי. יש לי בחילות כל שעתיים בערך וכשאני נמצאת ליד בשר מבושל הן ממש גוברות. בעבר הייתי אוכלת בשר כל ארוחה. אני מרגישה שאני בקושי אוכלת, כשבשר אני בכלל לא אוכלת. ביצה קשה אני אוכלת פעם בכמה ימים. אני משתדלת לאכול סלט עם ירקות פעם ביום- יומיים, לשתות קולה- שתיים (זה קצת עוזר אבל לטווח קצר בלבד של שתיית הקולה), וכמה סוכריות ללא סוכר (עם אספרטם) ואוכלת סנדביץ עם גבינה פעם ביום, קצת פתיתים לפעמים דגנים/ קרקרים וזהו פחות או יותר. האם זה נורא וזה יכול לפגוע בתינוק? או שזה יעבור עוד כמה שבועות ולא נורא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תיאבון בגלל בחילות

הוספת תגובה

• אנחנו ממש לא חייבים

ורד לב
    19/08/2008

לאכול בשר בכל יום ובטח שלא בכל ארוחה!
    בשר הוא מזון מאד מרוכז ואין לגוף שלנו צורך בכ"כ הרבה רכיבים בבת אחת. מה גם שהוא לא קל לעיכול ולוקח לגוף זמן לטפל בו. כך שאכילת בשר בכל ארוחה, 7 פעמים בשבוע ממש ממש אינה מומלצת.

כנראה שההריון הזה בא להראות לך שאפשר גם אחרת :-)

נשמע שאת בסה"כ מצליחה לאזן את המזון שלך לבינתיים. וההמלצות במצבך הן באמת על ארוחות קטנות ויחסית תכופות, כדי לא להעמיס על מערכת העיכול.
    חפשי פה בקישורים למטה את המאמר שלי בנושא (יש לא מעט פוסטים בנושא הבחילות, כפי שאת יכולה לתאר לעצמך).

רוב הנשים שסובלות מכך עוברות זאת אחרי מספר שבועות ובהחלט יש מה לעשות כדי לנסות ולהקל (קיראי את המאמר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו