דיאטה לא מאוזנת בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה לא מאוזנת בהריון
    אודי
    30/08/2008

שלום רב, אני בחודש 16 בהריון מרובה עוברים. עד לפני שבוע לערך סבלתי מהקאות כמעט בכל יום. עדיין יש לי בחילות כל הזמן וכל מה שאני יכולה לאכול זה לחם לבן ופיתות, מעט פירות וירקות, אני לא יכולה לאכול אף חלבון, הריח ישר מעורר בי בחילה, ואני מודאגת מתזונה לא מאוזנת. ניסיתי לקחת מולטי ויטמין אולם הקאתי תוך מספר דקות. אני לוקחת חומצה פולית ובזאת מסתיימת התזונה שלי בהריון. האם יש עצות.....מה לעשות? בברכה, אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה לא מאוזנת בהריון

הוספת תגובה

• האם ניסית התאמת אישית של תפריט?

ורד לב
    31/08/2008

נשמע לי שיש פה צורך במעקב אישי עם אשת מקצוע.
    בינתיים, הייתי מנסה לעבור ללחמים מלאים למיניהם, כמו לחם שיפון או כוסמין שהם קצת יותר כבדים ואין צורך לאכול מהם בכמויות גדולות. הם גם מזינים יותר מלחם לבן (אגב, יש פיתות מקמח מלא...).

אם את חשה פתיחות גדולה יותר לטעמים כרגע, תוכלי לנסות ולהרחיב את התפריט שלך ולכלו בו עוד קבוצות מזונות. לאט...לאט...
    לתחושתי, כדאי להתמקד באוכל ולא בתוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודי שלום

נועה הופ
    31/08/2008

נסי עם כל המגבלות הקיימות לאכול תזונה מגוונת ככל שאפשר. נשים רבות סובלות מבחילות והקאות אך בסופו של דבר הן עוברות והתזונה מסתדרת. מקור לחלבונים אינו חייב להיות רק בשר אלא ניתן לקבל חלבונים גם ממוצרי חלב , ביצים, דגים, קטניות כגון אפונה, שעועית לבנה, פול, עדשים וכל מיני אגוזים. אם הפחמימות שאת יכולה לאכול כרגע הן לחם לבן ופיתות זה גם בסדר אך השתדלתי למעט בצריכת המתוקים שכן הם מקפיצים בצורה גבוהה את רמת הסוכר בדם והם חסרי ערך תזונתי השתדלי לאכול פירות וירקות עם קליפתם שמהם את מקבלת סיבים, ויטמינים ומינראלים. במידה ואת רואה שהתזונה הלא מאוזנת נמשכת בעקבות ההקאות ו/או את יורדת במשקל בצורה קיצונית ערבי את הרופא ובקשי את דעתו אולי יפנה אותך לדיאטנית.
    בהחלט יש להיות עם אצבע על הדופק ולבדוק שזה לא נמשך לאורך זמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו