מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה לא מאוזנת בהריוןאודי30/08/2008
שלום רב, אני בחודש 16 בהריון מרובה עוברים. עד לפני שבוע לערך סבלתי מהקאות כמעט בכל יום. עדיין יש לי בחילות כל הזמן וכל מה שאני יכולה לאכול זה לחם לבן ופיתות, מעט פירות וירקות, אני לא יכולה לאכול אף חלבון, הריח ישר מעורר בי בחילה, ואני מודאגת מתזונה לא מאוזנת. ניסיתי לקחת מולטי ויטמין אולם הקאתי תוך מספר דקות. אני לוקחת חומצה פולית ובזאת מסתיימת התזונה שלי בהריון. האם יש עצות.....מה לעשות? בברכה, אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניסית התאמת אישית של תפריט?
ורד לב31/08/2008נשמע לי שיש פה צורך במעקב אישי עם אשת מקצוע.
בינתיים, הייתי מנסה לעבור ללחמים מלאים למיניהם, כמו לחם שיפון או כוסמין שהם קצת יותר כבדים ואין צורך לאכול מהם בכמויות גדולות. הם גם מזינים יותר מלחם לבן (אגב, יש פיתות מקמח מלא...).
אם את חשה פתיחות גדולה יותר לטעמים כרגע, תוכלי לנסות ולהרחיב את התפריט שלך ולכלו בו עוד קבוצות מזונות. לאט...לאט...
לתחושתי, כדאי להתמקד באוכל ולא בתוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודי שלום
נועה הופ31/08/2008נסי עם כל המגבלות הקיימות לאכול תזונה מגוונת ככל שאפשר. נשים רבות סובלות מבחילות והקאות אך בסופו של דבר הן עוברות והתזונה מסתדרת. מקור לחלבונים אינו חייב להיות רק בשר אלא ניתן לקבל חלבונים גם ממוצרי חלב , ביצים, דגים, קטניות כגון אפונה, שעועית לבנה, פול, עדשים וכל מיני אגוזים. אם הפחמימות שאת יכולה לאכול כרגע הן לחם לבן ופיתות זה גם בסדר אך השתדלתי למעט בצריכת המתוקים שכן הם מקפיצים בצורה גבוהה את רמת הסוכר בדם והם חסרי ערך תזונתי השתדלי לאכול פירות וירקות עם קליפתם שמהם את מקבלת סיבים, ויטמינים ומינראלים. במידה ואת רואה שהתזונה הלא מאוזנת נמשכת בעקבות ההקאות ו/או את יורדת במשקל בצורה קיצונית ערבי את הרופא ובקשי את דעתו אולי יפנה אותך לדיאטנית.
בהחלט יש להיות עם אצבע על הדופק ולבדוק שזה לא נמשך לאורך זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)