עליה במשקל בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל בהריון
    לינה
    01/09/2008

שלום רב התחלתי את ההריון בעודף משקל גדול (BMI 30). כיום אני בשבוע 24 וטרם עליתי במשקל, זאת למרות שאני אוכלת ושותה מסודר והכל על פניו בסדר. האם תקין? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל בהריון

הוספת תגובה

• תוספת...

לינה
    01/09/2008

ברצוני להוסיף כי לא סובלת ולא סבלתי מתחילת ההריון מבחילות, הקאות או סלידות ממאכלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע שהגוף שלך מאזן את עצמו

ורד לב
    02/09/2008

אם עוד אין עלייה במשקל אחרי אמצע ההריון...
    מאמינה שאם תקפידי על תזונה מאוזנת ומגוונת ועל פעילות גופנית, תוכלי להגיע למצב בו עודף המשקל לא יגדל יותר מדיי.
    האם את במעקב? פיקוח כלשהו?
    אולי זו הזדמנות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינה שלום

נועה הופ
    03/09/2008

אני מסכימה עם ורד שמומלץ שתיהיה במעקב כלשהו לראות שאת אוכלת טוב ובריא. בכל מקרה במידה והערכות המשקל של העובר תקינות והתפתחותו תקינה ותואמת לגיל ההריון אז הכל בסדר. נשים המתחילות עם עודף משקל כמו שלך יכולות לעלות 5-7 קילו במהלך ההריון. אני מאמינה שתעלי קצת במשקל כי החודשים הקשים עוד לפניך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו