שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון
    שירי
    15/09/2008

היי אני בשבוע 27 ומצויה בשמירת הריון כבר משבוע 22 בגלל התקצרות צוואר וצירים. בגלל השכיבה המרובה (אני ממש מחוייבת לשכב כל היום), התחלתי לסבול מעצירויות שכנראה נובעות מכך שאני לא מפעילה את שרירי הבטן, אין תנועתיות וזו התוצאה... בעבר לא סבלתי מעולם מעצירות (זה הריון שני). אשמח לקבל המלצות מה כדאי לאכול כדי לחזק את הרחם בכלל וגם מה יכול לסייע לעצירות (מעבר לברור- סיבים, שזיפים וכו'...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון

הוספת תגובה

• זה בהחלט מצב לא נוח

ורד לב
    15/09/2008

ממליצה בחום להעזר בטיפולים מסוג דיקור, רפלקסולוגיה, טתא הילינג וכו'.
    אלה אינם מצריכים תזוזה שלך ויכולים לסייע לך מאד ולשפר את איכות חייך כרגע.
    אפשר להזמין מטפל הבייתה, כמובן.

לגבי התזונה- רצוי להרבות בנוזלים (עדיף מים ולא ממותקים וקפאין למיניהם) וכמובן לאכול מזונות עם סיבים תזונתיים וכו'.
    אני משערת שזו לא הבעיה, אלא יותר התנועתיות.

אולי גם אפשר שתלמדי כמה תרגילים לסייע לך, אולי מתחום הפאולה, יוגה וכו'. אני בטוחה שישנם דברים שמותר לך לעשות ויכולים מאד לעזור.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שירי

נועה הופ
    20/09/2008

אין ספק שמרכיב החוסר תנועה תורם לבעייה אם כי דרך התזונה יש עוד כל מיני דרכים לעזור לך :
    כפי שציינת תזונה עתירת סיבים שיכולה להגיע מקליפת הפירות וירקות, דגנים מלאים וקטניות. שתייה מרובה !!! שזיפים שחורים השרייתם במים שתיית המים ואכילת השזיפים, סלק, עגבנייה מגורדת עם קצת שמן זית, מים חמים/ קרים על הבוקר, מוצרי ביו כגון אקטימיל או יוגורט אקטיביה, זרעי פשתן. בנוסף ישנם תכשירים על בסיס סיבים תזונתיים שגורמים להגדלת נפח הצואה שמערבבים אותם עם מים והם מתמוססים ניתן להתייעץ עם הרופא ולרכוש תכשיר כזה אם כל הפתרונות דרך התזונה לא עוזרים.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו