אומגה 3 - מינון להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 - מינון להריון
    נעה
    04/10/2008

שוב שלום אני בשבוע ה-13, לוקחת פרנטל, כדורי ברזל בהוראת הרופא ואומגה 3 (אלספה). שאלתי היא מה המינון היומי המומלץ לכדורי האומגה 3? אני כרגע לוקחת כדור אחד ליום במשקל נקי של 189 גרם. האם כדאי לקחת שני כדורים ליום? לא יוצא לי לאכול הרבה דגים ביומיום, רק טונה מקופסא לפעמים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3 - מינון להריון

הוספת תגובה

• זה תלוי את מי שואלים

ורד לב
    05/10/2008

אני דוגלת בכמויות גדולות יותר, בהתאם למשקל הגוף.
    לפי 1 גרם אומגה 3 (ולא משקל הכמוסה בגרמים, אלא כמות החומר הפעיל בה) לכל 30 ק"ג משקל גוף.
    אם אוכלים דגים, אפשר להפחית את מינון הכמוסות, כמובן, כי אין צורך ביותר מדיי.
    לא יודעת מה מינון האומגה 3 באלספה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה שלום

נועה הופ
    11/10/2008

אומגה 3 שמקורו מן הדגים נובע מ- 2 חומצות שומן והן: DHA ו - EPA .
    בהריון הדגש על חומצת ה- DHA חשובה יותר מכיוון שתפקידה לדאוג להתפתחות תקינה של המוח, מערכת העצבים והראיה בעובר. לכן אם תקחי כמוסת אומגה 3 שאינה ספציפית להריון מינון ה- DHA יהיה פחות מכמוסה של אומגה 3 המותאמת לצוכי ההריון. כיום המינון המומלץ עבור DHA הוא 300 מ"ג ביום ועבור EPA ההמלצה עומדת על 220 מ"ג בדיאטה של 2000 קלוריות.
    אכן לחברת אלספה יש מינון המותאם להריון וכמוסה אחת בהחלט מספיקה אין שום צורך לקחת יותר מזה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו