משקל בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל בהריון
    אירית
    16/10/2008

שלום רב! אני נמצאת כרגע בשבוע 13. גובהי 1.62 ומשקלי לפני ההריון היה 51 ק"ג. כעת אני שוקלת 54.7 , כלומר עליתי 3.7 ק"ג. בכל מקום שאני קוראת כתוב שטווח העלייה בשליש הראשון הוא :1-2 ק"ג. לי אין הקאות (תודה לאל..) ואני אוכלת בערך1700 -1500 קלוריות בכל יום. האם העלייה במשקל תקינה? אין לי מושג ממה היא נובעת, כי אני ממש משתדלת לאכול בריא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל בהריון

הוספת תגובה

• אלה שלום רב

נועה הופ
    19/10/2008

סה"כ העליה משקל תקינה. עליית המשקל המומלצת בהריון נקבעת על פי ה - BMI לפני ההריון ושלך כאמור תקין ואף נמצא בטווח הנורמה התחתונה. עלייה של 16 קילו , אפילו עד 18 קילו במקרה שלך תחשב תקינה. מהטרימסטר השני, עליה של 0.4-0.5 קילו בשבוע נחשבת תקינה.
    המשיכי להיות מודעת לתזונה נכונה ולמשקל , לאכול נכון ובריא עם דגש על כל אבות המזונות ועל מזונות בעלי ערך תזונתי רב. בהריון מומלץ לאכול מינימום 1800 קלוריות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו