שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עמית
    22/10/2008

שלום רב, אני אם מניקה, ילדתי לפניי 4 חודשים ועליתי במשקל 20 ק"ג נוספים, כרגע אני שוקלת 72 ק"ג וגובהי 1.50 איזו דיאטה מומלצת לי והאם ישנם דברים שאסור לי לוותר בגלל ההנקה והשאיבה והאם במידה ואני יעשה דיאטה זה ישפיע על כמות ואיכות החלב? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מצרפת לך מאמר שלי

ורד לב
    22/10/2008

בנושא הנקה וירידה במשקל
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4479
    ככלל, כדאי להקפיד על תפריט מאוזן, אולי לקבל עזרה בהרכבתו, כך שלא תמנעי מגופך רכיבי מזון חשובים במהלך התהליך.
    יש להקפיד, כמובן, גם על צריכה קלורית מתאימה שתספיק גם לייצור החלב שלך. 1800 קלוריות ליום זה בד"כ הסטנדרט וודאי שלא פחות מ-1500 קלוריות ליום.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמית שלום

נועה הופ
    23/10/2008

ניתן בהחלט לרדת במשקל תוך כדי הנקה, לא הייתי קוראת לכך דיאטה מישום שחלילה לא מדובר על כאסח או המנעות ממזונות אלא ההפך ! את צריכה לאכול קלוריות ממקור איכותי הכוללות את כל אבות המזון, מומלץ לאכול לא פחות מ- 1800 קלוריות בהנקה. חשוב לאכול ארוחות מסודרות, לאכול מזונות עם פחמימות מורכבות, חלבון ממקור איכותי, צריכה נאותה של סידן, ברזל, B12 . מומלץ כל עוד את מניקה ניתן להמשיך ליטול מולטיויטמין. לצורך הכוונה, בנייה של תפריט ולא פחות חשוב, מעקב על הירידה במשקל, אני ממליצה לך לפחות לאיש / אשת מקצוע יחד תוכלו לבנות את התפריט המתאים לך ביותר מבחינה איכותית וגם המתחשב בסדר היום ובהעדפות תזונתיות. קצב ירידה הנחשב טוב תוך כדי הנקה, הוא עד חצי קילו לשבוע . קצב זה נותן לך אינדיקציה שאת לא גורעת מהגוף יותר מידי קלוריות ומזונות חשובים.

אשמח לעזור ולייעץ לך אם תרצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו