רמת נתרן נמוכה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמת נתרן נמוכה בהריון
    טובה
    22/10/2008

שלום אני בתחילת הריון. בבדיקות דם שגרתיות נתגלתה רמת נתרן נמוכה (135). האם זה מסוכן? האם עליי להגביר את צריכת המלח? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמת נתרן נמוכה בהריון

הוספת תגובה

• חגית שלום

נועה הופ
    23/10/2008

עלייך להפנות זאת לתשומת ליבו של הרופא משפחה או נשים !
    ישנה חשיבות גדולה לרמת המינראלים בדם כגון נתרן , אשלגן וחשוב לראות שהם לא בעודף או חוסר. לפעמים קורה שמדובר גם בסטייה בבדיקות מעבדה ולכן מומלץ לחזור על בדיקה. במידה והבדיקה כן נכונה זה יכול להעיד דווקא על עודף מים. האם את מקיאה ? זה גם יכול לגרום לירידה ברמת הנתרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טובה
    23/10/2008

אני שותה בין 2.5-3 ליטרים מים ביום. האם זה הרבה מדי? רופאת המשפחה לא ייחסה חשיבות מיוחדת לתוצאה זו (היא רק אמרה שאני כנראה שותה יותר מדי). הבדיקות נערכו פעמיים אני לא מקיאה כלל, ואני אוכלת לא מעט מלח. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי חגית

נועה הופ
    23/10/2008

אם הרופאה לא ייחסה לכך חשיבות ולא הגבילה אותך בנוזלים אז אני מניחה שהיא יודעת, וזה בסדר. אני מציעה שבכל מקרה תראי זאת גם לרופא הנשים ותשאלי את חוות דעתו. האם התוצאה יצאה גם נמוכה יותר מ- 135 ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא, היא לא יצאה נמוכה יותר. תודה!

טובה
    25/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו