קשה לי לאכול בגלל הצרבת - עזרההההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי לאכול בגלל הצרבת - עזרההההה
    מירי
    10/11/2008

אני בשבוע 14 וקשה לי לאכול בגלל הצרבת הנוראה שיש לי , יש איזה שהיא תרופה טבעית שיכולה לעזור . קשה לי מאוד אפילו מים קשה לי לשתות בגלל הצרבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צרבת

ורד לב
    10/11/2008

אולי כדאי להעזר בפתרון מתחום ההומיאופטיה או ברפואה הסינית, כדי להקל על המצב.

מה שכן, כדאי לאכול במינונים קטנים עד כמה שניתן, כדי שלא להעמיס על הקיבה ולהעצים את הצרבת.

נסית מאכלים שונים שיכולים לסייע?
    יש נשים שג'ינג'ר עוזר להן בתה, או בצורה המיובשת שלו.
    יש נשים שיעזור להן למצוץ סוכריית צמחים, או משהו שמשתחרר לאט. או לשתות תה צמחים בלגימות קטנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירי שלום,

נועה הופ
    10/11/2008

צרבת היא אחת מתופעות הלוואי הנפוצות של הריון והיא מתרחשת בעיקר בגלל הורמונים הגורמים להרפיה של הסוגר השרירי המצוי בין צינור הבליעה (וושט), ובין הקיבה.
    כפי שורד אמרה ג'ינג'ר יכול לעזור, עוד דברים שאת יכולה לנסות זה אכילת מלפפון , שקדים לא קלויים. נסי לא לאכול ארוחות כבדות, שומניות, מתובלות יתר על המידה. אחרי ארוחה אל תשכבי מיד מכיוון שאז האוכל יעלה חזרה לוושט. מזונות שיכולים להגביר את תחושת הצרבת הם עגבניות, פירות הדר, מזונות המחלישים את הסוגר גם עלולים לגביר את הצרבת והם שוקולד, קפאין, מנטה, אלכוהול (שגם ככה אסור לשתות ). ניתן להיעזר בכדורי טאמס המותרים לבליעה בהריון ( יש להיוועץ קודם עם הרופא לפני הלקיחה )
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו