מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשה לי לאכול בגלל הצרבת - עזרהההההמירי10/11/2008
אני בשבוע 14 וקשה לי לאכול בגלל הצרבת הנוראה שיש לי , יש איזה שהיא תרופה טבעית שיכולה לעזור . קשה לי מאוד אפילו מים קשה לי לשתות בגלל הצרבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבת
ורד לב10/11/2008אולי כדאי להעזר בפתרון מתחום ההומיאופטיה או ברפואה הסינית, כדי להקל על המצב.
מה שכן, כדאי לאכול במינונים קטנים עד כמה שניתן, כדי שלא להעמיס על הקיבה ולהעצים את הצרבת.
נסית מאכלים שונים שיכולים לסייע?
יש נשים שג'ינג'ר עוזר להן בתה, או בצורה המיובשת שלו.
יש נשים שיעזור להן למצוץ סוכריית צמחים, או משהו שמשתחרר לאט. או לשתות תה צמחים בלגימות קטנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי שלום,
נועה הופ10/11/2008צרבת היא אחת מתופעות הלוואי הנפוצות של הריון והיא מתרחשת בעיקר בגלל הורמונים הגורמים להרפיה של הסוגר השרירי המצוי בין צינור הבליעה (וושט), ובין הקיבה.
כפי שורד אמרה ג'ינג'ר יכול לעזור, עוד דברים שאת יכולה לנסות זה אכילת מלפפון , שקדים לא קלויים. נסי לא לאכול ארוחות כבדות, שומניות, מתובלות יתר על המידה. אחרי ארוחה אל תשכבי מיד מכיוון שאז האוכל יעלה חזרה לוושט. מזונות שיכולים להגביר את תחושת הצרבת הם עגבניות, פירות הדר, מזונות המחלישים את הסוגר גם עלולים לגביר את הצרבת והם שוקולד, קפאין, מנטה, אלכוהול (שגם ככה אסור לשתות ). ניתן להיעזר בכדורי טאמס המותרים לבליעה בהריון ( יש להיוועץ קודם עם הרופא לפני הלקיחה )
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)