עליה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל
    דנה
    16/11/2008

אני בשבוע 17 להריון גובה 1.67 התחלתי את ההריון במשקל 50 וכעת אני שוקלת 55 העלייה נראית לי מאוד גדולה ואינני מעוניינת לעלות 20 קילו שיכולים מאוד להכביד ולהקשות, אוכלת אוכל בריא מאוד ללא מזון שמן או ממותק אך יותר מהרגיל,האם להפחית מעט בכמות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל

הוספת תגובה

• דנה שלום

נועה הופ
    16/11/2008

התחלת את ההריון ב- BMI תקין ואף נמוך מהנורמה. אני מבינה את הפחד של עלייה מוגזמת במשקלך, ואני מבינה לחלוטין את זה שאינך רוצה לסיים את ההריון בעודף משקל רב. אם זאת העלייה שאת מתארת כרגע היא תקינה ביחס למשקל שבו התחלת את ההריון והשבוע שאת נמצאת.
    במידה ואת אוכלת בריא זה דבר מצוין אך מכיוון שאין לי היכרות אישית עם הרגלי האכילה שלך אני לא יכולה להגיד לך האם את צריכה לשנות בהם משהו.
    במידה והדבר מאוד חשוב לך הייתי ממליצה בחום להגיע לייעוץ ומעקב אצל דיאטנית לצורך בנייה והרכבת תפריט איכותי ובריא, ולדון איתה גם על עיניין כמויות האוכל והקלוריות המומלצות לך. באופן כללי בהריון אין לאכול פחות מ- 1800 קלוריות ביום.
    אשמח לייעץ ולעזור לך אם תרצי
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו